Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Ο Έλληνας "Mr Diamond" φλερτάρει με τα πετρέλαια Ο ελληνοκύπριος Άδωνης Πουρούλης επιστρέφει ως επίδοξος επενδυτής, διεκδικώντας δικαιώματα έρευνας για κοιτάσματα στη δυτική Ελλάδα



Στις 2 Ιουλίου το μεσημέρι, όταν έγιναν γνωστά τα ονόματα των υποψήφιων επενδυτών που κατέθεσαν προσφορές για να αποκτήσουν τα δικαιώματα έρευνας για πετρέλαια σε τρεις περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, μια από τις εταιρείες τράβηξε τα βλέμματα, καθώς το όνομά της δεν περιλαμβανόταν μεταξύ των «γνωστών υποψηφίων».
Ο λόγος για την Chariot Oil & Gas, την εταιρεία που κατέθεσε προσφορά για την περιοχή των Ιωαννίνων. Για τους insiders της αγοράς, πάντως, η προσφορά της Chariot Oil δεν αποτέλεσε έκπληξη. Και αυτό γιατί συνιδρυτής, ιθύνων νους και πρόεδρος της εταιρείας είναι ένας κυπριακής καταγωγής Έλληνας της διασποράς.
Ο κ. Άδωνης Πουρούλης θεωρείται ως ένας από τους πλέον καταξιωμένους επιχειρηματίες, με πολυσχιδή δραστηριότητα, που ξεκινά από την εξόρυξη χρυσού και διαμαντιών από τα ανεξάντλητα αποθέματα της μαύρης ηπείρου, όπου και ο ίδιος γεννήθηκε, μέχρι τα χρηματοοικονομικά και τις δημόσιες προσφορές εταιρειών στο City του Λονδίνου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου