Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Γεωπολιτική και Ανάπτυξη οι Κεντρικοί Άξονες του 17ου Εθνικού Συνεδρίου Ενέργειας «Ενέργεια & Ανάπτυξη 2012» του ΙΕΝΕ (Ίδρυμα Ευγενίδου, 30 - 31 Οκτωβρίου)



Οι προκηρύξεις ερευνών υδρογονανθράκων στην Ελλάδα και ευρύτερα στην Αν. Μεσόγειο, η κρίση στην ευρωζώνη σε συνδυασμό με το ευρωπαϊκό εμπάργκο στις ιρανικές εισαγωγές αργού, αλλά και οι ραγδαίες και έντονες εξελίξεις στην Μέση Ανατολή και την Βόρειο Αφρική, συμπίπτουν χρονικά, αναδεικνύοντας τη γεωπολιτική διάσταση της ενέργειας. Στο πλαίσιο αυτό, το εφετινό, 17ο Εθνικό Συνέδριο Ενέργειας «Ενέργεια & Ανάπτυξη 2012» του ΙΕΝΕ αναδεικνύει ως βασική θεματική του την «Γεωπολιτική και Αναπτυξιακή Διάσταση του Ελληνικού Ενεργειακού Συστήματος», με προσκεκλημένους ομιλητές κορυφαίους εκπροσώπους της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας, της ενεργειακής κοινότητας, αλλά και μερικούς από τους πιο έγκυρους Έλληνες και ξένους αναλυτές σε θέματα ενέργειας και γεωπολιτικής.
Στην έναρξη του 17ου Εθνικού Συνεδρίου Ενέργειας «Ενέργεια & Ανάπτυξη 2012» του ΙΕΝΕ, που θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Ευγενίδου, στις 30 και 31 Οκτωβρίου, έχουν προσκληθεί ως ομιλητές..
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου