Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Σε Θετική Πορεία η Dryships το Α' Εξάμηνο



Η ελληνικών συμφερόντων Dryships που δραστηριοποιείται στις γεωτρήσεις, παρουσίασε έσοδα 583 εκατ. δολαρίων το α’ εξάμηνο έναντι 432 εκατ. πέρυσι, ενώ οι ζημιές περιορίστηκαν από τα 88,3 εκατ. σε 65,6 εκατ. δολάρια στο ίδιο διάστημα.
Σύμφωνα με τη διοίκηση, καθοριστικά για την θετική πορεία του α΄ εξαμήνου ήταν τα πλοία γεωτρήσεων, τα οποία αύξησαν την δραστηριότητά τους σε σύγκριση με τα άλλα πλοία που διαθέτει η εταιρεία. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι το σύνολο των συμβολαίων που έχει η Dryships για τα πλοία αυτού του είδους ανέρχονται στα 4,8 δισ. δολάρια, τα επόμενα τρία χρόνια.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Dryships, Γιώργος Οικονόμου, εστίασε στη σημασία του στόλου της Ocean Rig, η οποία είναι η θυγατρική της Dryships για τα πλοία γεωτρήσεων: 
«Με δεδομένο ότι οι προοπτικές του κλάδου είναι θετικές και λόγω του γεγονότος ότι υπάρχουν ελάχιστα διαθέσιμα για το 2013 εξαιρετικά βαθέων υδάτων σκάφη, αναμένουμε να αυξήσουμε περαιτέρω τα έσοδά μας για τα δύο εναπομείναντα σκάφη του στόλου μας». 
ΠΗΓΗ:www.energia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου