Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΣΑ Κλείνει το ΤΥΠΑΤΕ, μετά από 75 χρόνια λειτουργίας


Κλείνει το ΤΥΠΑΤΕ, μετά από 75 χρόνια λειτουργίας
«Η πρόσφατη πώληση της Αγροτικής Τράπεζας στον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς φαίνεται πως είχε παράπλευρες απώλειες» αναφέρει με ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών καθώς όπως υποστηρίζει «υπάρχουν πληροφορίες ότι το Ταμείο Υγείας του Προσωπικού της ΑΤΕ, που λειτουργεί επιτυχημένα επί 75 και πλέον χρόνια, διαλύεται και οι 180 περίπου εργαζόμενοι (διοικητικοί και υγειονομικοί) που απασχολούνται σ' αυτό μένουν ξεκρέμαστοι».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Για μια ακόμη φορά τίθεται σε αμφισβήτηση η ανακοίνωση της κυβέρνησης και της Τράπεζας της Ελλάδος που διεμήνυαν σ' όλους τους τόνους ότι κατά την πώληση λήφθηκε σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι δεν πρόκειται να απολυθεί «κανένας εργαζόμενος».
Σημειώνεται πως το ΤΥΠΑΤΕ είναι αυτοδιαχειριζόμενο, με εκλεγμένο από τους υπαλλήλους της τράπεζας Δ.Σ. και αποτελεί θετικό παράδειγμα για τους αντίστοιχους κακοδιαχειριζόμενους κρατικούς φορείς παροχής περίθαλψης. Αλλωστε είναι από τους ελάχιστους φορείς πρωτοβάθμιας περίθαλψης με αυτοτελές επιστημονικό έργο που έχει παρουσιαστεί σε παγκόσμια ιατρικά συνέδρια.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός από τον Τύπο έστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς με την οποία ζητεί τη συνέχιση της λειτουργίας του Ταμείου. Η επιστολή αυτή δημοσιεύεται παρακάτω.
Προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ.
του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς
κ. Μιχάλη Σάλλα
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου