Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Μάζευε πετρέλαιο για ... το χειμώνα ο θερμαστής του ΠΑΓΝΗ


Μάζευε πετρέλαιο για ... το χειμώνα ο θερμαστής του ΠΑΓΝΗ
Υπάλληλος του ΠΑΓΝΗ είναι ο 43χρονος άνδρας, που συνελήφθη στον Προφήτη Ηλία κατηγορούμενος για υπεξαίρεση, καθώς έπαιρνε σε μπιτόνια πετρέλαιο από τον χώρο εργασίας του.
Όπως έγινε γνωστό, σε αστυνομικό έλεγχο από κλιμάκιο του ΤΑΕ , στο I.X. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 43χρονου θερμαστή, βρέθηκαν τρία πλαστικά δοχεία που περιείχαν πετρέλαιο, συνολικής ποσότητας 70 λίτρων περίπου, των οποίων την κατοχή δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. 
Στο πλαίσιο έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας, προέκυψε ότι αφαίρεσε το πετρέλαιο, από ατμολέβητες που υπήρχαν στο χώρο εργασίας του.
Ο 43χρονος με τη σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ωστόσο οι "μπελάδες" πιάνουν και τη δουλειά του αφού με απόφαση του διοικητή Ν.Κοκκίνη, ο υπάλληλος τίθεται σε αργία έως ότου ολοκληρωθούν η πειθαρχική και η ποινική διαδικασία. Παράλληλα ο διευθυντής της διοικητικής υπηρεσίας, Π.Κονιδάκης πήρε εντολή για ... express ΕΔΕ, το πόρισμα της οποίας πρέπει να παραδώσει στο διοικητή ως τις 14 Αυγούστου. 
ΠΗΓΗ:cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου