Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Αντιδράσεις στα περί άρσης της απαγόρευσης πλειστηριασμών ακινήτων



Με ανακοινώσεις αντέδρασαν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας στον Τύπο περί της άσκησης πιέσεων από την τρόικα για άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών ακινήτων από τις τράπεζες.
«Σε μια περίοδο που τα περισσότερα νοικοκυριά αδυνατούν να αποπληρώσουν τα δάνειά τους λόγω της καταστροφικής πολιτικής του μνημονίου, που έχει συρρικνώσει τα εισοδήματά τους και έχει οδηγήσει χιλιάδες συμπολίτες μας στην ανεργία, αποτελεί μέγιστη πρόκληση η απαίτηση των εκπροσώπων των δανειστών να πεταχτούν οικογένειες στο δρόμο» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Η ολοκληρωμένη πρόταση που κατέθεσε η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά καθίσταται, μετά από αυτή τη δρομολογούμενη εξέλιξη, αναγκαία, επιτακτική και επίκαιρη όσο ποτέ» προστίθεται.
Οι πληροφορίες επιβεβαιώνουν «ότι η ελληνική ιδιοκατοίκηση έχει μπει για τα καλά στο μάτι της Τρόικα που τώρα ζητά να βγουν μαζικά στο σφυρί σπίτια με "κόκκινα" στεγαστικά δάνεια» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Μοιράς.
«Το ερώτημα τώρα είναι το εξής: με ανεργία παραπλήσια της Ισπανίας και μισθούς και συντάξεις να πέφτουν προς τα επίπεδα της Βουλγαρίας, θα συνηγορήσει η συγκυβέρνηση των προθύμων να αρχίσουν κατασχέσεις και πλειστηριασμοί και να μείνουν οικογένειες, παιδιά και ηλικιωμένοι συμπολίτες μας στο δρόμο; Οι κ.κ. Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης οφείλουν να απαντήσουν άμεσα και χωρίς περιστροφές» καταλήγει. 
ΠΗΓΗ:zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου