Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Ο νέος νόμος για την λαθρομετανάστευση στο Ισραήλ



 Ο υπουργός Εσωτερικών του Ισραήλ, Eli Yishai που έφερε για ψήφιση τον νέο νόμο που αφορά την λαθρομετανάστευση  έκανε την παρακάτω δήλωση : "Η παράνομη μετανάστευση δεν είναι ένα κοινωνικό - οικονομικό πρόβλημα, αλλά είναι ένα στρατηγικό πρόβλημα καθώς σχετίζεται με την ασφάλεια του κράτους". 
 Ο νόμος που τέθηκε σε ισχύ από αυτή την Κυριακή, δίνει στις ισραηλινές Αρχές την εξουσία να οδηγούν τους λαθρομετανάστες και τους αιτούντες άσυλο απευθείας στις φυλακές, χωρίς να περάσουν.....
δίκη ή να απελαθούν,  ιδιαίτερα αν συλληφθούν να διαμένουν στο Ισραήλ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για το σκοπό αυτό, έχουν μετατραπεί στο στρατόπεδο κράτησης Saharonim σε πτέρυγες ειδικής κράτησης, και θα προετοιμαστούν και άλλες ανάλογα με τις ανάγκες.
 Η ισραηλινή εφημερίδα Maariv δημοσίευσε συνέντευξη του Υπουργού Εσωτερικών Eli Yishai, ο οποίος μετά τις αρχικές του δηλώσεις, κατέληξε λέγοντας ότι "οι περισσότεροι μουσουλμάνοι που φθάνουν εδώ ούτε καν πιστεύουν ότι η χώρα αυτή ανήκει σε μας, στους λευκούς". (“Muslims that arrive here do not even believe that this country belongs to us, to the white man”) 
ΠΗΓHnyxtobaths.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου