Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΠΑΣΚΕ: Αλλού να πείτε το «αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια»


Η συνδικαλιστική οργάνωση της ΓΕΝΟΠ κάνει λόγο για ξεπούλημα της ΔΕΗ
Για εκποίηση της ΔΕΗ κάνει λόγο η ΠΑΣΚΕ της ΓΕΝΟΠ σε σημερινή της ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ακόμη ότι «Το «αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια» σε άλλα πρόσωπα και σε άλλη διεύθυνση να σταλεί ως μήνυμα και όχι στη ΓΕΝΟΠ και στους εργαζομένους».
«Η Επιχείρηση που χαρακτηρίζεται εθνικός πλούτος και ναυαρχίδα της εθνικής οικονομίας αφού οδηγήθηκε σε απαξίωση τώρα τεμαχίζεται, ακρωτηριάζεται και ξεπουλιέται σε συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα που είναι μέλη του οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου της χώρας», υποστηρίζει η ΠΑΣΚΕ.
«Σε κάθε περίπτωση, προσθέτει, η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ με το βάρος της ιστορίας της και τη βαθιά ριζωμένη αγωνιστικότητά της θα συνεχίσει να αποκαλύπτει τις πολιτικές και τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από την εκποίηση της ΔΕΗ και θα αγωνιστεί με όποιο κόστος να μην περάσουν τα σχέδιά τους».
Με αφορμή τις προγραμματικές δηλώσεις η συνδικαλιστική παράταξη αναφέρει ότι «αντί για υπεύθυνες πολιτικές προτάσεις παρακολουθήσαμε να στοχοποιείται και να συκοφαντείται η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για εργασιακές κατακτήσεις που βαπτίσθηκαν πάρτι ανεύθυνων συντεχνιών». 
ΠΗΓΗ /www.24h.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου