Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Θα δούμε και τη “νέα 17Ν” της εποχής του Μνημονίου;


Υπάρχουν πολλά θέματα που αρκετές φορές αν και μοιάζουν ασύνδετα, έχουν μεγάλη σχέση μεταξύ τους και ίσως θα πρέπει να τους δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή.
Ένα από αυτά είναι ορισμένα περιστατικά που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες και που έχουν ως βασική συνιστώσα την εγχώρια τρομοκρατία. Έχουμε και λέμε λοιπόν:
1, Η 17 Νοέμβρη έρχεται ξανά στο φως της δημοσιότητας με την αίτηση που έκανε ο Σάββας Ξηρός για την αποφυλάκισή του για λόγους υγείας. Πράγματι ο Ξηρός πέτυχε να βγει για πέντε μήνες από τον Κορυδαλλό καθώς όντως έχει σοβαρά προβλήματα με τα μάτια του κι όχι μόνο ως αποτέλεσμα της βόμβας που έσκασε στα χέρια του πριν 10 χρόνια.
2. Επίσης, η οργάνωση έγινε ξανά πρωτοσέλιδο καθώς την προηγούμενη εβδομάδα το Mega έκανε ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ όπου παρουσίαζε στοιχεία που δεν είχαμε δει ποτέ. Επίσης στην Κυριακάτικη Καθημερινή υπάρχει ρεπορτάζ για τους ανοικτούς φακέλους της οργάνωσης και υπάρχει κι ένα έγγραφο που λέει ότι γνώριζαν για πιθανή εμπλοκή του Αλ. Γιωτόπουλου πολλά χρόνια πριν συλληφθεί. Κάποιοι στην Αστυνομία άνοιξαν τα υπόγεια της ΓΑΔΑ και έδωσαν στοιχεία και φωτογραφίες από το… άλμπουμ της «17 Νοέμβρη». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου