Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ




ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Να πάτε Διακοπές… να κάνετε check-up!


Οι καλοκαιρινές Διακοπές είναι πολύτιμες για όλους μας. Μικροί και μεγάλοι περιμένουμε με ανυπομονησία την ώρα για να τις χαρούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.
Πόσο μάλλον σήμερα, που η τρέχουσα οικονομική συγκυρία και η αγωνία και το άγχος που την συνοδεύουν τις κάνουν να είναι ακόμα πιο πολύτιμες.

Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, σεβόμενος την ανάγκη για Διακοπές και ξεκούραση και θέλοντας παράλληλα να υπερτονίσει την αναγκαιότητα για Προληπτικό Έλεγχο, προσφέρει σε όλους τους ενδιαφερόμενους την δυνατότητα πραγματοποίησης ολοκληρωμένων διαγνωστικών ελέγχων τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Συγκεκριμένα, από την Δευτέρα 16 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 31 Αυγούστου, σε όλες τις μονάδες Βιοιατρική, Ευρωδιάγνωση και τις Βιοκλινικές σε Αττική και Θεσσαλονίκη, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν τα παρακάτω πακέτα διαγνωστικών ελέγχων (check-up):

CHECK-UP ΕΝΗΛΙΚΩΝ
Γενική Αίματος, Γενική Ούρων, Σάκχαρο, Ουρία, Ουρικό οξύ, Χοληστερίνη, HDL, LDL, Τριγλυκερίδια, SGOT, SGPT
Τιμή Προσφοράς: 25,00 €

ΠΑΙΔΙΚΟ CHECK-UP
Γενική Αίματος, Γενική Ούρων, Σάκχαρο, Χοληστερίνη, HDL, LDL, Τριγλυκερίδια, SGOT, SGPT, Γ- GT, Σίδηρος, Φερριτίνη
Τιμή Προσφοράς: 27,00 €

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ CHECK-UP
Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Δοκιμασία Κοπώσεως, Καρδιολογική Εξέταση
Τιμή Προσφοράς: 30, 00 €

Επιπλέον εξέταση

‘Εγχρωμο DOPPLER Καρδιάς (TRIPLEX)
Τιμή Προσφοράς: 50, 00 €

Οι εξετάσεις γίνονται με απλή αιμοληψία μετά από 8ωρη νηστεία και με την προσκόμιση κατάλληλου δείγματος πρωινών ούρων χωρίς ραντεβού, εκτός από τις εξετάσεις ηλεκτροκαρδιογράφημα (HKΓ), Δοκιμασία Κοπώσεως, Καρδιολογική Εξέταση, καθώς και της εξέτασης Έγχρωμο DOPPLER Καρδιάς (TRIPLEX) που απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες και προγραμματισμό των εξετάσεων, παρακαλούμε καλέστε στα τηλέφωνα του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ 210 6966100 (για Αττική), 2310 459660 (για Θεσσαλονίκη) ή απευθείας στα τηλέφωνα της Μονάδας που σας εξυπηρετεί.

ΠΗΓΗ:  bioitraki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου