Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Η Γ.Γ. Εμπορίου Ανακαλεί Σφράγιση Πρατηρίου Καυσίμων


 
Ανακαλεί απόφαση εξουσιοδότησης για έλεγχο, επισκευή και σφράγιση αντλιών-μετρητών υγρών καυσίμων στην εταιρεία «Αφοί Μπόη & Σία Ο.Ε.» ως προς το μέρος που αφορά τη σφράγιση. Αυτό αποφάσισε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου, σύμφωνα με απόφαση που υπογράφει η επικεφαλής της Διεύθυνσης Μετρολογίας κ. Μ. Σχοινά.

Η απόφαση, η οποία δημοσιεύθηκε την Παρασκευή, 29 Ιουνίου, και στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου, προβλέπει ότι η άδεια σφράγισης ανακαλείται για ένα έτος και συγκεκριμένα ισχύει από την 1/7/2012 έως τις 30/6/2013. Όπως αναφέρεται στην απόφαση, η ανάκληση της άδειας σφράγισης γίνεται λόγω της μη σωστής εκτέλεσης των υποχρεώσεων της εταιρείας, όπως αυτές απορρέουν από το άρθρο 287 της αγορανομικής διάταξης 7/2009. Μετά τη λήξη ισχύος της απόφασης ανάκλησης της άδειας σφράγισης, η εταιρεία οφείλει να προσκομίσει τα τυχόν συμπληρωματικά στοιχεία που θα έχουν ζητηθεί από τη Διεύθυνση Μετρολογίας.

Η ΓΓΕ κατέληξε στην απόφαση για ανάκληση της αδείας σφράγισης της εταιρείας «Αφοί Μπόη» ύστερα από τον εκτεταμένο έλεγχο σε αντλίες πρατηρίων υγρών καυσίμων

ΠΗΓΗ: www.energia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου