Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Αυξάνει την παραγωγή πετρελαίου η Vegas Oil



Ξεπέρασε τα 7,9 εκατομμύρια βαρέλια η παραγωγή αργού πετρελαίου στην παραχώρηση NW Gemsa της Αιγύπτου, το οποίο εκμεταλλεύεται κονσόρτιουμ εταιρειών με επικεφαλής την εταιρεία Vegas Oil συμφερόντων Βαρδινογιάννη.
Το πεδίο εκτείνεται σε μια περιοχή 260 τετραγωνικών χιλιομέτρων 300 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Καΐρου, σε μια μερικώς ανεξερεύνητη περιοχή της λεκάνης του κόλπου του Σουέζ. Η ημερήσια περιοχή στα πεδία Al Amir και Geyad που περιλαμβάνονται στην παραχώρηση έχει φτάσει τα 10 χιλιάδες βαρέλια πετρελαίου. Οι εταίροι που μετέχουν στο κονσόρτιουμ παραχώρησης είναι: Vegas Oil and Gas (διαχειριστής και κάτοχος του 50%),Circle Oil Plc (μερίδιο 40%) και Sea Dragon Energy (μερίδιο 10%).
Παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη και νέες ερευνητικές γεωτρήσεις που έχουν ως στόχο την αύξηση της παραγωγής.  Πιο συγκεκριμένα σε εξέλιξη βρίσκονται δύο ερευνητικές γεωτρήσεις: η γεώτρηση AASE-11XST 1 που σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα εμφανίζει αρχική παραγωγή 1635 βαρέλια ημερησίως, ενώ στα τεστ η μέση παραγωγή έφτασε στο διπλάσιο (3500 βαρέλια) και η γεώτρηση AASE-12X που έχει φτάσει ήδη στα 2000 πόδια και έχει ως στόχο τα 9800 πόδια βάθος.
Στην Αίγυπτο η Vegas Oil έχει ισχυρή παρουσία και αποτελεί μια από τις έντονα δραστήριες εταιρείες έρευνας και παραγωγής πετρελαίου με παρουσία..............ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου