Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Στην Αθήνα για… δουλειές οι Κινέζοι της Hanergy



Η ηγεσία του κινεζικού κολοσσού Hanergy θα βρεθεί εκ νέου την Παρασκευή στην Αθήνα προκειμένου να έχει επαφές, τόσο με θεσμικούς παράγοντες όσο και με επιχειρηματίες της αγοράς, τις οποίες είχε ξεκινήσει τον Απρίλιο.
Επικεφαλής της αντιπροσωπείας που έρχεται στην Αθήνα θα είναι οι CEO της εταιρείας για την Κίνα και την Ευρώπη αντίστοιχα, και στόχος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, είναι να προχωρήσουν σε επενδυτικές συμφωνίες.
Το ενδιαφέρον των Κινέζων επικεντρώνεται στις ανανεώσιμες πηγές και ειδικά στα φωτοβολταϊκά, καθώς εμφανίζονται διατεθειμένοι να επενδύσουν σε μεγάλα φωτοβολταϊκά projects μέχρι και 2.000 Μεγαβάτ! Οι υψηλές ταρίφες και η μεγάλη ηλιοφάνεια της χώρας μας είναι άλλωστε το δέλεαρ που τους έφερε στην Αθήνα.
Η Hanergy είναι μια καθετοποιημένη επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς της ενέργειας (μεταξύ άλλων διαχειρίζεται 6.000 Μεγαβάτ υδροηλεκτρικών, ενώ διαθέτει εργοστάσιο παραγωγής φωτοβολταϊκών πάνελς, δυναμικότητας 2.000 Μεγαβάτ το χρόνο). Έχει επενδύσει ήδη σε πολλές χώρες του κόσμου και στη «γειτονιά μας» στην Βουλγαρία και την Ιταλία, ενώ συζητά την περίοδο αυτή με χώρες της Μεσογείου, όπως η Αίγυπτος και το Ισραήλ.
Το μέγεθος της εταιρείας της επιτρέπει....................ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου