Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης ανέργων σε βασικές δεξιότητες πληροφορικής και επικοινωνιών



Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ (εθνικής εμβέλειας), στο πλαίσιο του Ε.Π. “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού” πρόκειται να υλοποιήσει προγράμματα κατάρτισης ανέργων διάρκειας 100 ωρών, σε Βασικές Δεξιότητες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ).
Τα προγράμματα απευθύνονται σε ανέργους  που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, ανεξάρτητα αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι. Οι άνεργοι που ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο Μητρώο 0φελουμένων για να καταρτιστούν στο προαναφερόμενο πρόγραμμα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν σε ηλεκτρονική μορφή από 9/4 έως 25/5/2012, μέσω διαδικτύου, στην ειδική ιστοσελίδα (http://www.voucher.gov.gr) τη φόρμα “Αίτηση συμμετοχής”. Εφίσταται η προσοχή των ανέργων στη συμπλήρωση όλων των απαιτούμενων πεδίων της Αίτησης συμμετοχής.
Κάθε Ωφελούμενος, αφού ολοκληρώσει το πρόγραμμα κατάρτισης  και κατόπιν συμμετοχής του στη διαδικασία   πιστοποίησης των δεξιοτήτων του, δικαιούται να λάβει εκπαιδευτικό επίδομα, το οποίο έχει συνολική αξία πεντακόσια (500) ευρώ.
Οι Ωφελούμενοι δεν επιτρέπεται να έχουν παρακολουθήσει το τελευταίο  ημερολογιακό έτος ή να παρακολουθούν άλλο πρόγραμμα κατάρτισης, που οδηγεί σε πιστοποίηση βασικών δεξιοτήτων ΤΠΕ  .ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....
ΠΗΓΗ:www.inegsee.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου