Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Ο αριθμός των σκαφών Permian μειώνεται εν μέσω της αύξησης της παραγωγής αργού στις ΗΠΑ

 





Ο συνολικός αριθμός των ενεργών γεωτρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκε κατά 10 αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Baker Hughes που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή.

Ο συνολικός αριθμός..

εξέδρας μειώθηκε σε 632 αυτή την εβδομάδα. Μέχρι στιγμής φέτος, η Baker Hughes έχει υπολογίσει απώλεια 133 ενεργών γεωτρήσεων. 

Ο αριθμός των εξέδρων άντλησης πετρελαίου μειώθηκε κατά 8 αυτή την εβδομάδα σε 512, μειωμένος κατά 93 σε σχέση με ένα χρόνο πριν. Ο αριθμός των εξέδρων φυσικού αερίου μειώθηκε κατά 2 σε 115, σημειώνοντας απώλεια 43 ενεργών εξέδρων αερίου από ένα χρόνο πριν. Οι διάφορες εξέδρες παρέμειναν οι ίδιες. 

Ο αριθμός των εξέδρων στο Permian Basin μειώθηκε κατά 7 σε 320, ενώ οι εξέδρες στο Eagle Ford μειώθηκαν κατά 1, σε 52 εξέδρες.

Το Frac Spread Count του Primary Vision, μια εκτίμηση του αριθμού των πληρωμάτων που ολοκλήρωσαν ημιτελή φρεάτια (που είναι φθηνότερο από τη γεώτρηση νέων γεωτρήσεων), μειώθηκε αυτή την εβδομάδα. Ο αριθμός των περιθωρίων φρακ μειώθηκε στα 256 την εβδομάδα που έληξε στις 18 Αυγούστου, από 262 την προηγούμενη εβδομάδα. Ο αριθμός διασποράς φρακ είναι 2 μικρότερος από ό,τι ξεκίνησε το έτος.

Τα επίπεδα παραγωγής αργού πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν στα 12,8 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα την εβδομάδα που έληξε στις 18 Αυγούστου, αντιπροσωπεύοντας την τρίτη συνεχόμενη εβδομαδιαία αύξηση της παραγωγής, σύμφωνα με τις τελευταίες εβδομαδιαίες εκτιμήσεις της ΕΠΕ


Από το oilprice.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου