Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Η Hengli Oilchem ​​θα ξεκινήσει εκούσια εκκαθάριση





 Ο ιδιωτικά ελεγχόμενος κινεζικός κατασκευαστής  διυλιστηρίων  και πετροχημικών Hengli Group δήλωσε ότι ο όμιλος Sinochem και ο ίδιος ολοκλήρωσαν την JV, Hengli Oilchem, που εδρεύει στη Σιγκαπούρη, λόγω επιχειρηματικών και..

στρατηγικών κριτηρίων.

Η Hengli Oilchem ​​Pte Ltd (HOPL), η κοινή επιχείρηση μεταξύ της Hengli και της κινεζικής κρατικής Sinochem, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι ξεκίνησε μια εθελοντική εκκαθάριση μετά από απόφαση των μετόχων.

"Έχει υποπέσει στην αντίληψή μας ότι ορισμένοι από τους πελάτες μας δεν κατανοούν πλήρως τη διάκριση μεταξύ εκούσιας εκκαθάρισης μετόχων και υποχρεωτικής εκκαθάρισης, και έτσι συμπέραναν εσφαλμένα ότι η HOPL και οι συνδεδεμένες εταιρείες της στον Όμιλο Hengli ενδέχεται να αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες." είπε ο Hengli σε δήλωσή του. "Αυτό φυσικά δεν είναι αλήθεια", πρόσθεσε ο Hengli.

Η Hengli Oilchem, η οποία ανήκει κατά 79% στη Hengli και κατά 20% στη Sinochem, ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία της στη Σιγκαπούρη τον Ιούνιο του 2018.

Ο κύριος εμπορικός βραχίονας της Hengli είναι η Hengli Petrochemical International Pte Ltd που ιδρύθηκε στη Σιγκαπούρη το 2017, η οποία εμπορεύεται αργό πετρέλαιο, διυλισμένα καύσιμα και χημικά προϊόντα.

Πίσω στο λιμάνι Dalian της βορειοανατολικής Κίνας, το Hengli εκμεταλλεύεται διυλιστήριο και πετροχημικές εγκαταστάσεις 400.000 bpd, συμπεριλαμβανομένων 11,6 MMtpy πρώτων υλών PTA για την παραγωγή πολυεστέρα.

Ο όμιλος προσθέτει ένα νέο πάρκο χημικών που κάνει ορισμένα προϊόντα ενεργειακής μετάβασης δίπλα στο συγκρότημα του διυλιστηρίου.


Από το hydrocarbonprocessing.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου