Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Η Irving Oil ανακοινώνει μεγάλη ανάκαμψη στο διυλιστήριο

 




Στις 17 Σεπτεμβρίου, η Irving Oil θα ξεκινήσει ένα από τα μεγαλύτερα έργα ανάκαμψης εδώ και αρκετά χρόνια στο διυλιστήριο Saint John. Η Operation Ram  αντιπροσωπεύει μια ιδιωτική επένδυση $190 MM, με το έργο συντήρησης να επικεντρώνεται στη..

συνεχιζόμενη ασφαλή, βιώσιμη και αξιόπιστη λειτουργία του μεγαλύτερου διυλιστηρίου του Καναδά.

Αυτή η ετήσια επένδυση αντιπροσωπεύει μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές επενδύσεις κεφαλαίου στον Ατλαντικό Καναδά. Η επιχείρηση Ram  έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει επτά εβδομάδες, απασχολώντας επιπλέον 2.300 ειδικευμένους εργάτες, η πλειονότητα των οποίων θα προέρχεται από κοινότητες σε όλο το New Brunswick και τον υπόλοιπο Ατλαντικό Καναδά. Αυτή η εισροή στην περιοχή του Saint John θα δημιουργήσει σημαντικά άμεσα και έμμεσα οφέλη για την περιφερειακή οικονομία, συμπεριλαμβανομένων των ενισχύσεων για βραχυπρόθεσμα καταλύματα, υπηρεσίες αναψυχής, εστιατόρια, καθώς και το λιανικό εμπόριο και άλλους τομείς.

«Οι ανατροπές απαιτούν χρόνια υλικοτεχνικού σχεδιασμού και εκτιμούμε τη δουλειά των ανθρώπων μας και των συνεργατών μας για να κάνουμε ένα έργο αυτού του βεληνεκούς επιτυχημένο», δήλωσε ο Kevin Scott, Chief Refining and Supply Officer της Irving Oil. «Αυτό είναι κάτι περισσότερο από μια επένδυση στο διυλιστήριο, είναι μια επένδυση στους ανθρώπους μας και στην περιοχή μας. Οι ανατροπές μας είναι κρίσιμες για να συνεχίσουμε την αξιοπιστία της επιχείρησής μας για τους πελάτες μας και την ενεργειακή ασφάλεια των κοινοτήτων που εξυπηρετούμε, καθώς και για τις ομάδες μας και τους εμπόρους που καλωσορίζουμε στις εγκαταστάσεις μας κατά τη διάρκεια του έργου».

Το αφοσιωμένο εργατικό δυναμικό της  Operation Ram  θα επικεντρωθεί στην εκτέλεση αυτής της προγραμματισμένης εργασίας με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, διατηρώντας παράλληλα μια αξιόπιστη εγκατάσταση.


Από το hydrocarbonprocessing.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου