Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Η δραστηριότητα εξόρυξης πετρελαίου των ΗΠΑ αυξάνεται εν μέσω ανόδου των τιμών του αργού

 



Ο συνολικός αριθμός των συνολικών ενεργών γεωτρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε κατά 2 αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Baker Hughes που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή.

Ο συνολικός αριθμός γεωτρήσεων αυξήθηκε..

σε 761 αυτή την εβδομάδα, 126 εξέδρες υψηλότερες από τις εξέδρες αυτή τη φορά το 2022 και 314 εξέδρες χαμηλότερες από τις εξέδρες στις αρχές του 2019, πριν από την πανδημία.

Οι εξέδρες άντλησης πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκαν κατά 10 αυτή την εβδομάδα, σε 609 μετά από πτώση κατά 10 την προηγούμενη εβδομάδα. Οι εξέδρες φυσικού αερίου μειώθηκαν κατά 8, στις 150. Διάφορες εξέδρες παρέμειναν ίδια στις 2.

Ο αριθμός των εξέδρων στο Permian Basin μειώθηκε κατά 2, ενώ οι εξέδρες στο Eagle Ford μειώθηκαν κατά 1.

Το Frac Spread Count του Primary Vision, μια εκτίμηση του αριθμού των πληρωμάτων που ολοκλήρωσαν τα ημιτελή πηγάδια —μια πιο λιτή χρήση των οικονομικών από τη γεώτρηση νέων φρεατίων— μειώθηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που έληξε στις 3 Φεβρουαρίου. Ο αριθμός διασποράς frac είναι τώρα 270, μειωμένος κατά 8 από την προηγούμενη εβδομάδα . Πρόκειται για 20 περισσότερες επιστροφές από ό,τι πριν από έναν μήνα και 6 περισσότερες από ό,τι πριν από ένα χρόνο.

Η παραγωγή αργού πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε κατά 100.000 bpd στα 12,3 εκατομμύρια bpd την εβδομάδα που έληξε στις 3 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τις  τελευταίες εβδομαδιαίες εκτιμήσεις EIA . Τα επίπεδα παραγωγής στις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 700.000 bpd σε σύγκριση με ένα χρόνο πριν.


Από το oilprice.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου