Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Οι τιμές του πετρελαίου ανεβαίνουν καθώς ο αριθμός των πλατφορμών στις ΗΠΑ βλέπει άλλη μια διψήφια πτώση





 Ο συνολικός αριθμός των συνολικών ενεργών γεωτρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκε κατά 15 αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Baker Hughes που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή, μειώθηκε κατά 52 τις τελευταίες..

τέσσερις εβδομάδες - η μεγαλύτερη πτώση δραστηριότητας 4 εβδομάδων από τον Ιούνιο του 2020.

Ο συνολικός αριθμός εξέδρων μειώθηκε σε 696 αυτή την εβδομάδα—31 εξέδρες κάτω από αυτήν την περίοδο πέρυσι. Η τρέχουσα καταμέτρηση είναι 379 λιγότερες εξέδρες από την καταμέτρηση των εξέδρων στις αρχές του 2019, πριν από την πανδημία.

Ο αριθμός των εξέδρων άντλησης πετρελαίου μειώθηκε κατά 15 αυτή την εβδομάδα σε 555. Οι εξέδρες φυσικού αερίου παρέμειναν ίδιες στις 137. Οι διάφορες εξέδρες παρέμειναν σταθερές στις 4.

Ο αριθμός των γεωτρήσεων στη λεκάνη της Πέρμιας μειώθηκε κατά 2 - για να προσγειωθεί μόλις στο 6 πάνω από αυτήν την εποχή πέρυσι. Ο αριθμός εξέδρας στο Eagle Ford μειώθηκε επίσης κατά 2.

Το Frac Spread Count του Primary Vision, μια εκτίμηση του αριθμού των πληρωμάτων που ολοκλήρωσαν τα ημιτελή πηγάδια —μια πιο λιτή χρήση οικονομικών από τη γεώτρηση νέων πηγαδιών, μειώθηκε κατά 2 την εβδομάδα που έληξε στις 26 Μαΐου, σε 260—ο χαμηλότερος αριθμός πληρωμάτων ολοκλήρωσης σε λειτουργία από τότε Ιανουάριος. Ο αριθμός των πληρωμάτων fracking μειώθηκε για τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες, χάνοντας συνολικά 34. Από έτος σε έτος, είναι 23 λιγότερα από ό,τι πριν από ένα χρόνο.

Τα επίπεδα παραγωγής αργού πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκαν την εβδομάδα που έληξε στις 26 Μαΐου, στα 12,2 εκατομμύρια bpd, σύμφωνα με τις τελευταίες εβδομαδιαίες εκτιμήσεις EIA, καθώς κυμαίνεται μεταξύ 12,2 και 12,3 εκατομμύρια bpd όπου ήταν όλο το χρόνο. ΜΑΣ Τα επίπεδα παραγωγής αυξάνονται μόλις κατά 300.000 bpd σε σύγκριση με ένα χρόνο πριν.


Από το oilprice.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου