Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Η Napo είναι ο κύριος υποστηρικτής της ασφάλειας και της υγείας ως θεμελιώδους δικαιώματος – διαβάστε τα σημάδια!

 





Καθώς προετοιμαζόμαστε για την Παγκόσμια Ημέρα για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία στις 28 Απριλίου, κυκλοφορεί τώρα μια remastered έκδοση της πρώτης ταινίας της σειράς Napo.

Το Napo in…best signs story – που δημοσιεύθηκε αρχικά το..

1998 – παρέχει μια βασική εισαγωγή στα σήματα και τα σύμβολα ασφάλειας στο χώρο εργασίας. Είναι ένας χρήσιμος οδηγός για νέους υπαλλήλους ή μια πολύτιμη ανανέωση για πιο έμπειρους εργαζόμενους.

Γιατί είναι σημαντικό να προσδιορίσουμε τη σημασία των ζωδίων μέσω της μορφής και του χρώματός τους; Ποια τεχνικά και οργανωτικά εμπόδια μπορούν να εμποδίσουν την αποτελεσματικότητά τους; Τι μπορεί να συμβεί αν δεν γίνονται σεβαστά;

Ετοιμαστείτε να αντιδράσετε σωστά σε κίνδυνο, απαγόρευση, υποχρέωση, έκτακτη ανάγκη ή φωτιά στο χώρο εργασίας! Ένα ασφαλές και υγιές εργασιακό περιβάλλον είναι θεμελιώδης αρχή και δικαίωμα και η Napo είναι εδώ για να διασφαλίσει ότι αυτό είναι πραγματικότητα για κάθε εργαζόμενο.

Παρακολουθήστε την ταινία Napo in…best signs story - remastered (2023)

Λάβετε μέρος στους εορτασμούς για την 25η επέτειο της Napo, επισκεφτείτε τον ιστότοπο και ανακαλύψτε έναν κόσμο μαγευτικών ταινιών.


Από το osha.europa.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου