Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Η δραστηριότητα γεώτρησης πετρελαίου των ΗΠΑ

 




Ο συνολικός αριθμός των συνολικών ενεργών γεωτρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκε κατά 3 αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Baker Hughes που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή, μετά από πτώση ..

κατά 4 την περασμένη εβδομάδα.

Ο συνολικός αριθμός εξέδρων μειώθηκε σε 746 αυτή την εβδομάδα—83 εξέδρες υψηλότερες από τις εξέδρες αυτή τη φορά το 2022 και 329 εξέδρες χαμηλότερες από τις εξέδρες στις αρχές του 2019, πριν από την πανδημία.

Οι εξέδρες άντλησης πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκαν κατά 2 αυτήν την εβδομάδα, σε 590 μετά από μείωση κατά 8 την προηγούμενη εβδομάδα. Οι εξέδρες φυσικού αερίου μειώθηκαν κατά 1 σε 153. Διάφορες εξέδρες παρέμειναν οι ίδιες.

Ο αριθμός των γεωτρήσεων στη λεκάνη της Πέρμιας μειώθηκε κατά 6 - η μεγαλύτερη πτώση ενός εξέδρας από τον Σεπτέμβριο. Οι εξέδρες στο Eagle Ford αυξήθηκαν κατά 1.

Το Primary Vision's Frac Spread Count, μια εκτίμηση του αριθμού των πληρωμάτων που ολοκλήρωσαν ημιτελή φρεάτια—μια πιο λιτή χρήση οικονομικών από τη γεώτρηση νέων γεωτρήσεων— αυξήθηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που έληξε στις 3 Μαρτίου. Ο αριθμός διασποράς frac είναι τώρα 276. Αυτό είναι 10 περισσότερο από πριν από ένα μήνα και 4 λιγότερα από πριν από ένα χρόνο.

Η παραγωγή αργού πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες υποχώρησε στα 12,2 εκατομμύρια bpd για την εβδομάδα που έληξε στις 3 Μαρτίου, σύμφωνα με τις  τελευταίες εβδομαδιαίες εκτιμήσεις EIA . Τα επίπεδα παραγωγής στις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 600.000 bpd σε σύγκριση με ένα χρόνο πριν.


Από το oilprice.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου