Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Η δραστηριότητα γεωτρήσεων των ΗΠΑ συνεχίζει να είναι αργή

 




Ο συνολικός αριθμός των συνολικών ενεργών γεωτρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκε κατά 12 αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με νέα..

στοιχεία της Baker Hughes που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή.

Ο συνολικός αριθμός εξέδρων μειώθηκε σε 759 αυτή την εβδομάδα, 146 εξέδρες υψηλότερες από τις εξέδρες αυτή τη φορά το 2022 και 316 εξέδρες χαμηλότερες από τις εξέδρες στις αρχές του 2019, πριν από την πανδημία.

Οι εξέδρες άντλησης πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκαν κατά 10 αυτή την εβδομάδα, σε 599. Οι εξέδρες φυσικού αερίου μειώθηκαν κατά 2, σε 158. Διάφορες εξέδρες παρέμειναν ίδιες στις 2.

Ο αριθμός των εξέδρων στο Permian Basin μειώθηκε κατά 3, ενώ οι εξέδρες στο Eagle Ford παρέμειναν οι ίδιοι.

Το Frac Spread Count του Primary Vision, μια εκτίμηση του αριθμού των πληρωμάτων που ολοκλήρωσαν τα ημιτελή πηγάδια —μια πιο λιτή χρήση οικονομικών από τη γεώτρηση νέων φρεατίων— αυξήθηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που έληξε στις 27 Ιανουαρίου. Ο αριθμός διασποράς frac είναι τώρα 278, αυξημένος κατά 20 από την προηγούμενη εβδομάδα . Πρόκειται για 20 λιγότερα πληρώματα από ό,τι πριν από έναν μήνα και 17 περισσότερα από ό,τι πριν από ένα χρόνο.

Η παραγωγή αργού πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες παρέμεινε στα ίδια επίπεδα στα 12,2 εκατομμύρια bpd την εβδομάδα που έληξε στις 27 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τις  τελευταίες εβδομαδιαίες εκτιμήσεις EIA . Τα επίπεδα παραγωγής στις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 700.000 bpd σε σύγκριση με ένα χρόνο πριν.


Από το oilprice.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου