Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Η δραστηριότητα της εξέδρας πετρελαίου και φυσικού αερίου των ΗΠΑ μειώνεται στην πρώτη καταμέτρηση του νέου έτους

 



Ο συνολικός αριθμός των συνολικών ενεργών γεωτρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκε κατά 7 αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Baker Hughes που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή.

Ο συνολικός αριθμός εξέδρων μειώθηκε..

σε 772 αυτή την εβδομάδα—184 εξέδρες υψηλότερες από τις εξέδρες αυτή τη φορά το 2022 και 303 εξέδρες χαμηλότερες από τις εξέδρες στις αρχές του 2019, πριν από την πανδημία.

Οι εξέδρες άντλησης πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκαν κατά 3 αυτή την εβδομάδα, στις 618. Οι εξέδρες φυσικού αερίου μειώθηκαν κατά 4, σε 152. Διάφορες εξέδρες παρέμειναν ίδιες στις 2.

Ο αριθμός εξέδρας στο Permian Basin και στο Eagle Ford παρέμεινε ο ίδιος.

Το Frac Spread Count του Primary Vision, μια εκτίμηση του αριθμού των πληρωμάτων που ολοκλήρωσαν τα ημιτελή πηγάδια —μια πιο λιτή χρήση των οικονομικών από τη γεώτρηση νέων φρεατίων— μειώθηκε την εβδομάδα που έληξε στις 30 Δεκεμβρίου. Ο αριθμός διασποράς frac είναι τώρα 258, μειωμένος κατά 7 από την προηγούμενη εβδομάδα . Πρόκειται για 32 λιγότερα πληρώματα από ό,τι πριν από έναν μήνα και 24 περισσότερα από αυτήν την περίοδο πέρυσι.

Η παραγωγή αργού πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε σε επίπεδο 12,1 εκατομμυρίων bpd την εβδομάδα που έληξε στις 30 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τις  τελευταίες εβδομαδιαίες εκτιμήσεις EIA . Τα επίπεδα παραγωγής στις ΗΠΑ αυξάνονται μόλις κατά 300.000 bpd σε σύγκριση με ένα χρόνο πριν.


Από το oilprice.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου