Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Ο αριθμός των εξέδρων πετρελαίου και φυσικού αερίου των ΗΠΑ βλέπει τα μικρά κέρδη ως ίντσες του αργού

 



Ο συνολικός αριθμός των συνολικών ενεργών γεωτρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε κατά 3 αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Baker Hughes που δημοσιεύθηκαν την..

Παρασκευή.

Ο συνολικός αριθμός εξέδρων ανέβηκε σε 775 αυτή την εβδομάδα, 174 εξέδρες υψηλότερες από τις εξέδρες αυτή τη φορά το 2022 και 300 εξέδρες χαμηλότερες από τις εξέδρες στις αρχές του 2019, πριν από την πανδημία.

Οι εξέδρες άντλησης πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκαν κατά 5 αυτή την εβδομάδα, στις 623. Οι εξέδρες φυσικού αερίου μειώθηκαν κατά 2, σε 150. Διάφορες εξέδρες παρέμειναν ίδιες στις 2.

Ο αριθμός εξέδρων στο Permian Basin αυξήθηκε κατά 3, ενώ οι εξέδρες στο Eagle Ford αυξήθηκαν κατά 2

Το Frac Spread Count του Primary Vision, μια εκτίμηση του αριθμού των πληρωμάτων που ολοκλήρωσαν ημιτελή φρεάτια —μια πιο λιτή χρήση των οικονομικών από τη γεώτρηση νέων φρεατίων— μειώθηκε για έκτη συνεχόμενη εβδομάδα για την εβδομάδα που έληξε στις 6 Ιανουαρίου. Ο αριθμός διασποράς frac είναι τώρα 250 , πτώση 8 σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτό είναι 35 λιγότερα πληρώματα από ό,τι πριν από έναν μήνα, αλλά 6 περισσότερα από αυτήν την περίοδο πέρυσι.

Η παραγωγή αργού πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε σε επίπεδο 12,2 εκατομμυρίων bpd την εβδομάδα που έληξε στις 6 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τις  τελευταίες εβδομαδιαίες εκτιμήσεις EIA . Τα επίπεδα παραγωγής στις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 500.000 bpd σε σύγκριση με ένα χρόνο πριν.


Από το oilprice.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου