Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Η Eneos κλείνει τα διυλιστήρια Sendai, Chiba μετά από σεισμό

 




Tο μεγαλύτερο διυλιστήριο της Ιαπωνίας, η Eneos Corp, έκλεισε το διυλιστήριο Sendai, συμπεριλαμβανομένης της μονάδας απόσταξης αργού 145.000 bpd (CDU) μετά από σεισμό 7,3 Ρίχτερ που έπληξε τη βορειοανατολική ακτή της Ιαπωνίας..

στα ανοιχτά της Φουκουσίμα αργά την Τετάρτη, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Ο ισχυρός σεισμός ενεργοποίησε ένα σύστημα διακοπής λειτουργίας ασφαλείας στο διυλιστήριο Σεντάι, δήλωσε ο εκπρόσωπος την Πέμπτη

Το διυλιστήριο, μονάδα της Eneos Holdings Inc, έκλεισε επίσης το διυλιστήριό του στην Chiba, συμπεριλαμβανομένου του CDU 129.000 bpd, καθώς και ενός από τα δύο CDU στο διυλιστήριο της Kawasaki, λόγω εξωτερικής διακοπής ρεύματος, είπε ο εκπρόσωπος.

Η Eneos δεν γνωρίζει πότε οι εγκαταστάσεις θα επανέλθουν στο διαδίκτυο, είπε ο εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες ζημιές στις εγκαταστάσεις της.

Δεκάδες χιλιάδες ιαπωνικά νοικοκυριά παρέμειναν χωρίς ρεύμα το πρωί της Πέμπτης μετά τον σεισμό που έπληξε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, βάζοντας στο σκοτάδι μια περιοχή της βορειοανατολικής Ιαπωνίας, κόβοντας βασικές συγκοινωνιακές συνδέσεις και σκοτώνοντας τέσσερις.


Από το hydrocarbonprocessing.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου