Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Η Ινδονησία και η Rosneft συνεργάζονται για το διυλιστήριο πετρελαίου Java 24 δισεκατομμυρίων δολαρίων




 Η Rosneft θα συνεργαστεί με την Ινδονησία για να συνεισφέρει 24 δισεκατομμύρια δολάρια σε ένα διυλιστήριο στην επαρχία Ανατολικής Ιάβας, σύμφωνα με την Global Construction Review .

Το διυλιστήριο θα..

διαθέτει 14 μονάδες διύλισης για καύσιμα οχημάτων καθώς και επτά μονάδες για πετροχημικά. Σκοπός είναι η κατασκευή μιας εγκατάστασης που θα μπορεί να επεξεργάζεται βαρύ αργό πετρέλαιο και αργό πετρέλαιο υψηλής περιεκτικότητας σε θείο.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση, "Kilang Pertamina International (KPI), η θυγατρική της Pertamina διύλισης , ίδρυσε μια κοινή επιχείρηση με τη Rosneft το 2016 για την ανάπτυξη του έργου, αλλά η πανδημία καθυστέρησε τις εργασίες και ο μηχανικός σχεδιασμός δεν ολοκληρώθηκε μέχρι τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους. έγινε από τον Ισπανό εργολάβο Tecnicas Reunidas.

Το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει το τρίτο τρίμηνο του επόμενου έτους, με ολοκλήρωση το 2027. Η Pertamina θα κατέχει μερίδιο 55% στο ενεργητικό και η Rosneft το 45%.

Η ελπίδα είναι να εξασφαλιστεί ένας ανάδοχος για ένα EPC και να αυξηθεί η χωρητικότητα κατά 300.000 bpd σε 1,15 MM bpd έως το 2024.


Από το hydrocarbonprocessing.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου