Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Καταμέτρηση εξεδρών άντλησης πετρελαίου ΗΠΑ

 



Ο αριθμός των συνολικών ενεργών γεωτρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκε κατά 3 αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Baker Hughes που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή.

Ο συνολικός αριθμός εξέδρων μειώθηκε..

σε 750 αυτή την εβδομάδα - 275 εξέδρες υψηλότερες από τις εξέδρες αυτή τη φορά το 2021.

Οι εξέδρες άντλησης πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκαν κατά 1 αυτή την εβδομάδα σε 595. Οι εξέδρες φυσικού αερίου μειώθηκαν κατά 4 στις 153. Διάφορες εξέδρες παρέμειναν ίδιες στις 2.

Ο αριθμός των εξέδρων στο Permian Basin παρέμεινε ο ίδιος αυτή την εβδομάδα στις 349. Οι εξέδρες στο Eagle Ford μειώθηκαν κατά 4, σε 68. Οι εξέδρες πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Permian είναι 112 πάνω από εκείνες που ήταν πέρυσι.

Το Frac Spread Count του Primary Vision, μια εκτίμηση του αριθμού των πληρωμάτων που ολοκλήρωσαν τα ημιτελή πηγάδια -μια πιο λιτή χρήση των οικονομικών από τη γεώτρηση νέων πηγαδιών- αυξήθηκε ξανά την περασμένη εβδομάδα. Το πλήθος περιθωρίων φρακ είναι τώρα 289 για την εβδομάδα που έληξε στις 24 Ιουνίου, σε σύγκριση με 232 πριν από ένα χρόνο.

Η παραγωγή αργού πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε στα 12,1 εκατομμύρια bpd την εβδομάδα που έληξε στις 24 Ιουνίου - το υψηλότερο επίπεδο από τον Απρίλιο του 2020 όταν επικράτησε η πανδημία.


Από το oilprice.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου