Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Αμερικανικά γεωτρύπανα: Προσέθεσαν 7 εξέδρες εν μέσω διολίσθησης της τιμής του πετρελαίου

 


Ο αριθμός των συνολικών ενεργών γεωτρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε κατά 7 αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Baker Hughes που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή.

Ο συνολικός αριθμός εξέδρων ανήλθε..

σε 740 αυτή την εβδομάδα —270 εξέδρες υψηλότερος από τον αριθμό εξέδρων αυτή τη φορά το 2021, αλλά ανεπαρκής για να αμβλυνθούν οι φόβοι της αγοράς στην τρέχουσα στενή αγορά πετρελαίου.

Οι εξέδρες άντλησης πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκαν κατά 4 αυτή την εβδομάδα σε 584. Οι εξέδρες φυσικού αερίου αυξήθηκαν κατά 3 στις 154. Διάφορες εξέδρες παρέμειναν ίδιες στις 2.

Ο αριθμός των εξέδρων στο Permian Basin ήταν σταθερός αυτή την εβδομάδα σε 345. Οι εξέδρες στο Eagle Ford αυξήθηκαν κατά 1, σε 69. Οι εξέδρες πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Permian είναι 108 πάνω από εκείνες που ήταν πέρυσι.

Το Frac Spread Count του Primary Vision, μια εκτίμηση του αριθμού των πληρωμάτων που ολοκλήρωσαν τα ημιτελή πηγάδια -μια πιο λιτή χρήση οικονομικών από τη γεώτρηση νέων πηγαδιών- αυξήθηκε την περασμένη εβδομάδα μετά από δύο εβδομάδες πτώσης. Ο αριθμός φράγκων είναι τώρα 283 για την εβδομάδα που έληξε στις 10 Ιουνίου, σε σύγκριση με 230 πριν από ένα χρόνο.

Η παραγωγή αργού πετρελαίου στις ΗΠΑ αυξήθηκε στα 12 εκατομμύρια bpd για την εβδομάδα που έληξε στις 10 Ιουνίου - το υψηλότερο επίπεδο από τον Απρίλιο του 2020 όταν επικράτησε η πανδημία, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Υπηρεσίας Ενεργειακών Πληροφοριών. 


Από το oilprice.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου