Σάββατο 23 Απριλίου 2022

Ο αριθμός των πλατφορμών στις ΗΠΑ αυξάνει ίντσες καθώς σταματά το ράλι πετρελαίου

 


Ο αριθμός των συνολικών ενεργών γεωτρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε κατά 2 αυτήν την εβδομάδα, μετά από αύξηση 4 γεωτρήσεων την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Baker Hughes που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή.

Ο συνολικός αριθμός γεωτρήσεων αυξήθηκε..

σε 695 αυτή την εβδομάδα—257 εξέδρες υψηλότερος από τον αριθμό γεωτρήσεων αυτή τη φορά το 2021 και ο υψηλότερος αριθμός από τον Απρίλιο του 2020. Οι γεωτρήσεις έχουν αυξηθεί σημαντικά από την εισβολή στη Ρωσία, προσθέτοντας 45 εξέδρες τις τελευταίες οκτώ εβδομάδες.

Οι εξέδρες άντλησης πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκαν αυτή την εβδομάδα κατά 1 εξέδρα φτάνοντας τις 549, ενώ οι εξέδρες φυσικού αερίου αυξήθηκαν κατά 1 στις 144. Διάφορες εξέδρες παρέμειναν ίδιες στις 2.

Ο αριθμός των εξέδρων στο Permian Basin παρέμεινε ο ίδιος αυτή την εβδομάδα σε 334, ενώ οι εξέδρες στο Eagle Ford αυξήθηκαν κατά 1.  

Η παραγωγή αργού πετρελαίου των ΗΠΑ αυξήθηκε στα 11,9 εκατομμύρια bpd κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που έληξε στις 15 Απριλίου, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη Υπηρεσία Ενεργειακών Πληροφοριών - αύξηση 300.000 bpd από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.


Από το oilprice.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου