Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Το ESENER δείχνει πώς γίνεται η διαχείριση της υγείας και της ασφάλειας στην ανθρώπινη υγεία και την κοινωνική εργασία

 





Οι εργαζόμενοι στον τομέα της ανθρώπινης υγείας και των δραστηριοτήτων κοινωνικής εργασίας στην Ευρώπη εκτίθενται σε διάφορους κινδύνους για την ασφάλεια και την υγεία στην εργασία (ΕΑΥ). Αυτή η έκθεση παρέχει μια επισκόπηση τέτοιων κινδύνων και τη διαχείρισή τους, εκ των οποίων ο COVID-19 και οι εργονομικοί και ψυχοκοινωνικοί..

παράγοντες κατατάσσονται σε υψηλή θέση. Καλύπτει επίσης μια επισκόπηση των τάσεων με την πάροδο του χρόνου και των οδηγών και των εμποδίων στη διαχείριση της ΕΑΥ, καθώς και της συμμετοχής των εργαζομένων στην ΕΑΥ.

Μέσω αναλύσεων των τριών κυμάτων της έρευνας ESENER και εισηγήσεων από βασικούς εμπειρογνώμονες του τομέα, η έκθεση προσφέρει συγκρίσεις μεταξύ χωρών και με άλλους τομείς. Ολοκληρώνεται με σημαντικά μαθησιακά σημεία που βοηθούν στη βελτίωση της διαχείρισης της ΕΑΥ στον τομέα.

Τα συμπεράσματα της έκθεσης και οι προπαρασκευαστικές εργασίες για ένα νέο σχέδιο επισκόπησης της ΕΑΥ για τον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης πρόκειται να συζητηθούν σε εργαστήριο στις 4 Μαΐου 2022 .

Διαβάστε την έκθεση και τη σύνοψη Δραστηριότητες ανθρώπινης υγείας και κοινωνικής εργασίας – στοιχεία από την Ευρωπαϊκή Έρευνα Επιχειρήσεων για Νέους και Αναδυόμενους Κινδύνους (ESENER)

Περιηγηθείτε σε όλα τα αποτελέσματα έρευνας στον τομέα στην οπτικοποίηση δεδομένων ESENER


Από το osha.europa.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου