Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

 


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Σάββατο 08/05/21 συμπληρώνονται έξι χρόνια από το τραγικό δυστύχημα της 8ης Μαΐου του 2015, όπου τέσσερις φίλοι και συνάδελφοι έχασαν τη ζωή τους, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειές τους αλλά και ολόκληρη την οικογένεια των εργαζομένων στα ΕΛΠΕ.

Μια ημέρα που αποτελεί για όλους στα ΕΛΠΕ Ημέρα Μνήμης, Περισυλλογής και Τιμής για τους αδικοχαμένους συναδέλφους μας.

Η διεκδίκηση οργανογραμμάτων και διαδικασιών, που διασφαλίζουν..

στο μέγιστο την Ασφάλεια εργαζομένων και εγκαταστάσεων καθώς και ο καθημερινός αγώνας για σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, αποτελούν δεσμεύσεις πρωταρχικές και αδιαπραγμάτευτες.

Στο Δ.Σ. του Σωματείου μας αποφάσισε την κήρυξη 4ωρης Στάσης Εργασίας το Σάββατο 08/05/21 από 11:00 έως 15:00 σε όλες τις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί τρισάγιο στη Μνήμη των αδικοχαμένων συναδέλφων καθώς και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των εγκαταστάσεων Ασπροπύργου και στο Μνημείο των εγκαταστάσεων Θεσσαλονίκης και ώρα 11:30.


                                            8 ΜΑΗ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ & ΤΙΜΗΣ

                                                               ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ



Από το pseep.gr

1 σχόλιο:

  1. Περασαν 6 χρονια και ακομα η βαρδια στην συντηρηση δουλευει παρανομα στη ΒΕΕ και ΒΕΑ.Ποτε θα αρχησουν να δουλευουν νομιμα και με ασφαλεια?Δηλαδη δυο μηχανικοι δυο ηλεκτρολογοι δυο τεχνιτες οργανων μονιμοι.Ειχαν τοσα χρονια για να προσλαβουν εργαζομενους γιατι ακομα δουλευουμαι παρανομα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή