Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

XXII World OSH Virtual Meeting - Global Action & COVID-19 για βιώσιμους χώρους εργασίας



Μετά την αναβολή του Παγκόσμιου Συνεδρίου XXII για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία, πραγματοποιήθηκε μια εικονική συνάντηση για την επαγγελματική ασφάλεια και υγεία (OSH) και το COVID-19 στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2020.

Η εκδήλωση εξετάζει μια παγκόσμια προσέγγιση δράσης για ανθεκτικούς και βιώσιμους χώρους εργασίας μέσω της χρηστής διακυβέρνησης και του ισχυρού κοινωνικού διαλόγου. Εξετάζει επίσης τη σχέση μεταξύ της OSH, της συνέχειας των επιχειρήσεων και των δικαιωμάτων..

απασχόλησης και εργασίας υπό το φως του COVID-19.

Η EU-OSHA συμμετέχει στη στρογγυλή τράπεζα «Από την πολιτική στη δράση» σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας και της ανάκαμψης και στη συζήτηση της επιτροπής «Μέλλον της εργασίας», για να υπογραμμίσει τη σημασία της εξέτασης του μέλλοντος της OSH και των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνονται Κράτη μέλη της ΕΕ στον τομέα αυτό.

Μέσα στην εκδήλωση, το Διεθνές Φεστιβάλ Μέσων για την Πρόληψη ανακοινώνει επίσης τα 50 επιλεγμένα έργα του φεστιβάλ. Οι καλύτεροι από αυτούς θα απονεμηθούν στο Παγκόσμιο Συνέδριο XXII 2021. Οι εκπρόσωποι της EU-OSHA είναι μέρος των μελών της κριτικής επιτροπής του φεστιβάλ και συμμετέχουν στην ανακοίνωση της σύντομης λίστας.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση

XXII Παγκόσμιο Συνέδριο Ψηφιακή Συνάντηση για τα COVID-19 και OSH 

Ανατρέξτε στην ενότητα web EU-OSHA Covid-19: Πόροι για τους χώρους εργασίας

Από το osha.europa.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου