Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Ανακοίνωση ΠΣΕΕΠ για Ετήσιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής



 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί ο Διαγωνισμός Ζωγραφικής για τα παιδιά των εργαζομένων στα ΕΛ.ΠΕ.

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλα τα παιδιά των εργαζομένων στα ΕΛΠΕ ηλικίας από 5 έως 15 ετών, αγόρια και κορίτσια, χωρισμένα για την αξιολόγηση σε..

τρεις (3) κατηγορίες : 5-8 ετών, 9-12 ετών και 13-15 ετών.

Η επιλογή του θέματος είναι ελεύθερη. Tα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν ότι υλικό θέλουν (πινέλα, κηρομπογιές, ξυλομπογιές, τέμπερες, μαρκαδόρους, κάρβουνο κ.α.) σε χαρτί διαστάσεων 20 – 30 cm (A4). Παρακαλείσθε για την αυστηρή τήρηση των διαστάσεων, γιατί δημιουργείται πρόβλημα κατά το καδράρισμα των έργων.

Επιτροπή που θα αποτελείται από ειδικούς, θα κρίνει την ικανότητα του σχεδίου, τους συνδυασμούς των χρωμάτων αλλά και την δυνατότητα έκφρασης και φαντασίας.

Τα έργα των παιδιών θα σταλούν:

. Για τις ΒΕΑ και Μαρούσι στα γραφεία του ΠΣΕΕΠ στις ΒΕΑ μέχρι και την

Παρασκευή 13/11/20 και ώρα 14:00.

. Για τις ΒΕΕ στα γραφεία του ΠΣΕΕΠ στις ΒΕΕ μέχρι και την Παρασκευή

13/11/20 και ώρα 14:00.

. Για τις ΒΕΘ στα γραφεία του ΠΕΣΥ μέχρι την Παρασκευή 13/11/20 και ώρα 14:00.

Οι ημερομηνίες θα τηρηθούν αυστηρά.

Σας επισυνάπτουμε Ενημέρωση για τα Προσωπικά Δεδομένα καθώς και τη Δήλωση- Συγκατάθεση του γονέα, η οποία απαραιτήτως θα συνοδεύει υπογεγραμμένη το έργο του παιδιού. Κανένα έργο δεν θα γίνει δεκτό, χωρίς υπογραφή από τον γονέα της απαραίτητης Δήλωσης - Συγκατάθεσης για τη χρήση των Προσωπικών Δεδομένων των παιδιών για τον Διαγωνισμό Ζωγραφικής.

Οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας θα πάρουν δώρα μεγάλης αξίας. Όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό θα πάρουν αναμνηστικό δίπλωμα και δώρο καθώς και το έργο τους τοποθετημένο σε πλαίσιο.

Λόγω των οδηγιών της κυβέρνησης για την Covid 19, μέχρι τέλος του 2020 δεν δύναται η πραγματοποίηση εκδηλώσεων. Με νεότερη ανακοίνωση και εφόσον ισχύουν ακόμα οι απαγορεύσεις, θα ενημερωθείτε για τον τρόπο με τον οποίο θα παραλάβουν τα παιδιά τα βραβεία και τα διπλώματά τους.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟ DPO ΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ 2020

Από το pseep.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου