Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Η χειραφέτηση των νέων, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την αρνητική επιρροή των μεγάλων καπνοβιομηχανιών, είναι μία από τις στρατηγικές για πιο υγιείς χώρους εργασίας

Από το osha.europa.eu
Πώς θα προστατεύσουμε καλύτερα τους νέους από τη χειραγώγηση της καπνοβιομηχανίας; Αυτό είναι το θέμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος , την οποία γιορτάζουμε στις 31 Μαΐου στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής εβδομάδας κατά του καρκίνου του μαστού .

Η ενημέρωση των νέων για τις ολέθριες συνέπειες του καπνίσματος στην υγεία είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την προώθηση ενός εργασιακού περιβάλλοντος απαλλαγμένου από καπνό. Όπως κάθε χρόνο, ο EU-OSHA συμμετέχει..
στην παγκόσμια εκστρατεία κατά του καπνίσματος, η οποία διεξάγεται με πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος στον χώρο εργασίας.

Αναλάβετε δράση τώρα και βοηθήστε μας να κάνουμε την κάθε μέρα «Παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος»!

Μάθετε περισσότερα για τους πόρους που θα βοηθήσουν εσάς και τους συναδέλφους σας να προωθήσετε και να εξασφαλίσετε την εξάλειψη του καπνίσματος στους χώρους εργασίας.

Παρακολουθήστε την ταινία Ο Napo στο… «Οι πνεύμονες στην εργασία»  και μάθετε πώς να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα του καπνίσματος

 Επισκεφθείτε την ενότητα του ιστοτόπου μας για τον επαγγελματικό καρκίνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου