Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

Από το pseep.gr

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
       Σήµερα ∆ευτέρα 1/4/2019 στα γραφεία του ΠΣΕΕΠ, έγινε κοινή σύσκεψη µε τα Σωµατεία του Οµίλου ΕΛΠΕ, την ΠΟΕ και το ΕΚΕ∆Α για το συντονισµό των περαιτέρω δράσεων µας, λόγω της κατάθεσης των δεσµευτικών προσφορών.
       
      Ζητήθηκε από τα Σωµατεία του Οµίλου να πάρουν..
απόφαση για πολυήµερες απεργιακές κινητοποιήσεις εφόσον αυτές χρειαστούν.

Αποφασίστηκε να πραγµατοποιηθεί την Τετάρτη 03/04/19 4ωρη Στάση Εργασίας από τις 12:00 έως 16:00 σε όλο τον Όµιλο και συγκέντρωση διαµαρτυρίας στις 13:00 έξω από την Βουλή των Ελλήνων στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, µε κατάθεση Ψηφίσµατος στον Πρόεδρο της Βουλής και τα κόµµατα, αντιδρώντας στην προσπάθεια της Κυβέρνησης για την πλήρη Ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ.

Το Σωµατείο µας θα διαθέσει λεωφορεία που θα ξεκινήσουν από τους χώρους εργασίας (ΒΕΑ, ΒΕΕ, Μαρούσι στις 12:00, για τις ΒΕΘ θα ορίσει ώρα αναχώρησης το ΠΕΣΥ) για να µεταβούν οι συνάδελφοι στη συγκέντρωση που θα πραγµατοποιηθεί έξω από τη Βουλή.

Παράλληλα είµαστε έτοιµοι για τις δικαστικές ενέργειες που θα πραγµατοιήσουµε σε περίπτωση κατάθεσης δεσµευτικών προσφορών.

        Τέλος έχουµε ζητήσει συνάντηση µε τον Υπουργό Ενέργειας και το ΤΑΙΠΕ∆.

Καλούµε όλους τους συναδέλφους να δώσουν ∆υναµικό & Αγωνιστικό παρόν µε τη συµµετοχή τους στη Στάση Εργασίας και τη συγκέντρωση έξω από τη Βουλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου