Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Δ. Κουτσούμπας συναντήθηκε με το Σωματείο Εργαζομένων στα ΕΛΠΕ

Από το 902.gr
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, επικεφαλής αντιπροσωπείας του Κόμματος, συναντήθηκε, σήμερα Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη, στον Περισσό, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων στα «Ελληνικά Πετρέλαια», με επικεφαλής τον πρόεδρό του, Παναγιώτη Οφθαλμίδη. Στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ συμμετείχε..
ακόμα ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος και υπεύθυνος του Τμήματος για την Εργατική - Συνδικαλιστική δουλειά.

Στη συνάντηση η αντιπροσωπεία του Σωματείου παρουσίασε τις θέσεις και τα αιτήματα των εργαζομένων στα ΕΛΠΕ, ιδιαίτερα όσον αφορά την αντίθεσή τους με την παραπέρα ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού και τη διασφάλιση των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών τους δικαιωμάτων.

Ο Δ. Κουτσούμπας παρουσίασε στην αντιπροσωπεία των εργαζομένων τις θέσεις του Κόμματος για τις εξελίξεις στην Ενέργεια και την ανάγκη ύπαρξης ενεργειακού σχεδιασμού που να υπηρετεί τη λαϊκή ευημερία και τα δικαιώματα των εργαζομένων κι όχι το κέρδος των μονοπωλιακών ομίλων και ενημέρωσε πως το ΚΚΕ θα στηρίξει, εντός κι εκτός Βουλής, τα δίκαια αιτήματά τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου