Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

ΛΗΞΗ ΘΗΤΕΙΑΣ ΑΙΡΕΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ – ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Από το gsee.gr
Μετά τα βίαια επεισόδια από στελέχη του ΠΑΜΕ τόσο στην Καλαμάτα όσο και στη Ρόδο, που με τραμπουκισμούς, ομαδικές επιθέσεις, ξυλοδαρμούς συνέδρων, κατάληψη των συνεδριακών χώρων, ακύρωσαν το προγραμματισμένο 37ο Συνέδριο της Συνομοσπονδίας, σήμερα τερματίζεται με βάση το νόμο και το καταστατικό η θητεία της αιρετής Διοίκησης της ΓΣΕΕ όπως αυτή είχε προκύψει από το 36ο Συνέδριό της το 2016.

Η απερχόμενη Διοίκηση θα προχωρήσει..
στη διαδικασία παράδοσης-παραλαβής στην επόμενη νόμιμη Διοίκηση, όποτε αυτή αναδειχθεί.

Με δεδομένο το γεγονός ότι στις 4 Απριλίου υπήρξε από πλευράς μελών του ΠΑΜΕ και βίαια εισβολή στο κτήριο της ΓΣΕΕ, με πρόκληση μάλιστα σοβαρών καταστροφών οι οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω σχετικών βίντεο στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, το κτήριο θα παραμείνει κλειστό μέχρι την παράδοσή του σε νόμιμη Διοίκηση.

Η λήψη προληπτικών μέτρων για την ασφάλεια του διατηρητέου κτηρίου της Συνομοσπονδίας, των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού του από τις αρμόδιες αρχές στο πλαίσιο πάντα των αρμοδιοτήτων τους, είναι επιβεβλημένη. Το γεγονός αυτό επισημαίνεται και στη σχετική επιστολή που απέστειλε η ΓΣΕΕ στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας. Σε αντίθετη περίπτωση πρέπει να αναληφθεί ενώπιον του κόσμου της εργασίας της χώρας, η υπηρεσιακή και πολιτική ευθύνη για ενδεχόμενη παράνομη κατάληψη, φθορές και αντιποίηση της έδρας της τριτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου