Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Σ.Κ

Από το pseep.gr
Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες

Μετά από ενάμιση μήνα, οι οξυδερκείς επικεφαλής του συνασπισμού που δημιούργησε η ανάγκη για συνδικαλιστική επιβίωση (ΕΝΙΑΙΑ, ΕΛΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ),βλέποντας ότι υπάρχει και μια πιθανότητα να αλλάξουν τα όρια συνταξιοδότησης αποφάσισαν να στηρίξουν (sic!) την προσπάθειά μας αλλά με προϋποθέσεις. Μετά την εκλογική σφαλιάρα ψάχνουν να βρουν ρόλους με τη προσφιλή τακτική τους "ναι μεν αλλά", βάζουν όρους και τώρα που..
είναι εκτός ΔΣ προεδρείου, από επιλογή τους, βγάζουν χολή και υπόσχονται να λύσουν σαν αντιπολίτευση αυτά που δεν έλυσαν σαν προεδρείο.

 Είναι πραγματικά κρίμα σε ανθρώπους που είχαμε εμπιστευτεί τις τύχες μας να βγάζουν τόση χολή και να ανακατεύουν το παρελθόν με τα υλικά της πολύμηνης ανυπαρξίας τους για να δηλώσουν παρόντες. Είχαμε πει ότι έχουμε σχέδιο και όραμα για τη βελτίωση της ζωής των εργαζομένων και προσπαθούμε να το υλοποιήσουμε. Δεν περιμέναμε να έχουμε αντιπάλους μέσα στο χώρο μας, γιατί άραγε; Στα λιβελλογραφήματά τους ίσως να βρίσκεται η πιθανή απάντηση. Εμείς θα απαντάμε μόνο με έργα και ας μας κρίνουν οι συνάδελφοι εργαζόμενοι που καταθέτουν Ζωή και Υγεία στις εγκαταστάσεις των Διυλιστηρίων για ένα καλύτερο αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου