Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Άρωμα γυναίκας στο γραφείο του Γ. Σταθάκη

Από το energypress.gr
Έντονο άρωμα γυναίκας έχει αποκτήσει τελευταία το γραφείο του Γ. Σταθάκη, με τρεις συνεργάτιδες να καταλαμβάνουν εδώ και λίγες ημέρες νέες θέσεις στο επιτελείο του, ενισχύοντας έτσι το γυναικείο στοιχείο στον κύκλο των συνεργατών του υπουργού Ενέργειας. 

Κοινό στοιχείο και των τριών είναι ότι είναι δικηγόροι, που όλες έχουν περάσει από τα έδρανα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια διαφορετικές διαδρομές στις μεταπτυχιακές σπουδές τους, αλλά και στην..
επαγγελματική τους σταδιοδρομία. 

Πρόκειται για τις κυρίες Διονυσία Θεοδωρίτση, Ιωάννα Μανέτα και Βάια Καραθοδώρου, οι οποίες πλέον παίρνουν τις νέες θέσεις τους στο επιτελείο του Γ. Σταθάκη, σε μια περίοδο κατά την οποία οι υποθέσεις του ΥΠΕΝ που, λόγω της περίπλοκης φύσης τους, χρήζουν ιδιαίτερης νομικής υποστήριξης όλο και θα πληθαίνουν, ενώ και τα ήδη ανοικτά μέτωπα είναι επίσης αρκετά. Η κα. Διονυσία Θεοδωρίτση και η κα. Ιωάννα Μανέτα, προσελήφησαν σε θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο γραφείο του υπουργού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου.  

Η τρίτη γυναίκα της παρέας, η κα. Βάια Καραθοδώρου, στην πραγματικότητα δεν αποτελεί νέα προσθήκη στο επιτελείο του ΥΠΕΝ, αφού ήδη από το 2016 εργαζόταν ως ειδικός σύμβουλος του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Απλώς τώρα προσελήφθη εκ νέου ως εμπειρογνώμονας ειδικού αντικειμένου, σε θέση εθελοντή και άμισθου Ειδικού Συμβούλου στο γραφείο του Γ. Σταθάκη. Διάβασα τα βιογραφικά και είναι εντυπωσιακά. Καλή δουλειά λοιπόν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου