Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Απεργία ΠΣΕΕΠ

Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

  Ο σχεδιασµός της Κυβέρνησης για το ξεπούληµα των ΕΛΠΕ αλλά και κάθε άλλης ενεργειακής εταιρείας η οποία µπορεί να δώσει µία πνοή στην ανάπτυξη της χώρας, συνεχίζεται. Μέσα από διαδικασίες οι οποίες αγγίζουν τα όρια της παρανοµίας προσπαθεί, µε ένα διαγωνισµό γεµάτο από νοµικές αστοχίες, να επιβάλλει µε το έτσι θέλω, το νόµο της ζούγκλας στην αγορά της Ενέργειας.
        Είναι αστείο ότι χθες λάβαµε εξώδικη δήλωση..
από το νοµικό τµήµα της Εταιρείας ότι δεν θα παραστεί στον ΟΜΕ∆ γιατί έχει προκαταβάλει ότι η απεργιακή µας κινητοποίηση στις 27/11/18 είναι παράνοµη και καταχρηστική. Γελιούνται τόσο στην κυβέρνηση όσο και στη ∆ιοίκηση, αν θεωρούν ότι µπορούν µε τα δικαστήρια να µας τροµοκρατήσουν ώστε να σταµατήσουµε τους αγώνες που δίνουµε για τη µαταίωση της περαιτέρω Ιδιωτικοποίησης των ΕΛΠΕ.
       Γιατί όπως έλεγε ο σηµερινός πρωθυπουργός … το 2014 : «Το δικαίωµα στην Απεργία, το ιερό δικαίωµα στην απεργία είναι συνταγµατικά κατοχυρωµένο. Καµία εκτελεστική ή δικαστική εξουσία δεν δικαιούται να καταστρατηγήσει το ίδιο το Σύνταγµα της χώρας. Το δικαίωµα στην απεργία κατακτήθηκε µέσα από σκληρούς αγώνες και θυσίες και ας το γνωρίζουν καλά ότι δεν πρόκειται να το αφαιρέσουν µε µια απόφαση δικαστηρίου ή µε µια πολιτική επιλογή»…!!!!!!!!!

Καλούµε όλους τους συναδέλφους να παραµείνουν συσπειρωµένοι γύρω από το Σωµατείο µας και Ενωµένοι να συνεχίσουµε τον Αγώνα της ακύρωσης του ξεπουλήµατος των ΕΛΠΕ.

                                   ∆Ε ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ - ∆Ε ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ
                    ∆ΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
                                                         ΣΤΙΣ 27 & 28/11/18 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου