Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας Επιχειρήσεων στην Energean αναλαμβάνει η Iman Hill, κορυφαίο στέλεχος της βιομηχανίας υδρογονανθράκων με 30ετή πείρα σε παγκόσμιο επίπεδο

Από το energypress.gr
Την 1η Νοεμβρίου αναμένεται να αναλάβει τα νέα της καθήκοντα ως Γενική Διευθύντρια Επιχειρήσεων στην Energean Oil & Gas, η Iman Hill, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Η Iman Hill είναι μηχανικός πετρελαίου με περισσότερη από 30 χρόνια εμπειρία στην βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου και με ιδιαίτερη εξειδίκευση σε ..
τεχνικές και εμπορικές πτυχές της δραστηριότητας πετρελαίου, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την ανάπτυξη και παραγωγή.

Πριν την ένταξή της στην Energean, η Iman ήταν Τεχνική Διευθύντρια, GM UAE, και Πρόεδρος στην Danagas PJSC Egypt, υπεύθυνη για την διαχείριση των παγκόσμιων δραστηριοτήτων της εταιρείας. Να σημειωθεί, επίσης, πως το νέο στέλεχος της ελληνικής εταιρείας υδρογονανθράκων ξεκίνησε την καριέρα της στη BP, το 1984, όπου και εργάστηκε σε ποικίλες τεχνικές θέσεις πριν αναλάβει την θέση του Επικεφαλής Μηχανικού Αποθεματικών.

Το 1997, μεταπήδησε στη Shell International, όπου και απασχολήθηκε σε θέσεις όπως Επικεφαλής Σύμβουλος του Διευθύνοντος Συμβούλου σε θέματα έρευνας και ανάπτυξης υδρογονανθράκων στην Αφρική, καθώς και του προέδρου της εταιρείας.

Επίσης, ανέλαβε κι άλλες σημαντικές θέσεις στην εταιρεία που αφορούσαν τις επιχειρήσεις της πετρελαϊκής στην Αφρική. Από το 2005 έως το 2011 η Iman εργάστηκε στην BG Group, σε θέσεις όπως Ανώτερη Πρόεδρος για θέματα εξελίξεων και επιχειρήσεων, υπεύθυνη για μηχανικά θέματα γεωτρήσεων και σχετικές δραστηριότητες.

Τέλος, η Iman, είχε υπάρξει επίσης, μη εκτελεστική διευθύντρια στις εταιρείες Outkumpu και EMGS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου