Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Δήμος Δέλτα: Δημιουργήθηκε νεός χώρος άθλησης και ψυχαγωγίας

Από το dikaiologitika.gr
Ένα νέο χώρο άθλησης και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους απέκτησε ο δήμος Δέλτα. 

Πρόκειται για το έργο "Ανακατασκευή πλατείας στην Εθνικής Αντίστασης" στη δημοτική κοινότητα Καλοχωρίου, που πραγματοποιήθηκε με την αποκλειστική χορηγία του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια.

Το έργο, προϋπολογισμού 93.500 ευρώ, εγκαινιάστηκε..
το μεσημέρι από τον δήμαρχο Δέλτα, Ευθύμη Φωτόπουλο και περιλαμβάνει παιδική χαρά, γήπεδο μπάσκετ και αλέα.

Στην παιδική χαρά τοποθετήθηκαν έξι καινούργια, πιστοποιημένα, παιχνίδια και κατασκευάστηκε ξύλινη περίφραξη για την ασφάλεια των παιδιών, ενώ στο γήπεδο μπάσκετ δημιουργήθηκε νέο αθλητικό δάπεδο και επισκευάστηκε ο εξοπλισμός.

Παράλληλα, διαμορφώθηκαν διαβάσεις για την πρόσβαση των ατόμων με ειδικές ανάγκες στο χώρο και έγιναν εργασίες αποκατάστασης των χώρων πρασίνου καθώς και των δικτύων ηλεκτροφωτισμού και ύδρευσης.

"Είναι ένας ωραίος τόπος, τον οποίο θα χαίρονται τα παιδιά και οι κάτοικοι της περιοχής. Είναι μια καταπληκτική δουλειά που έγινε στο πλαίσιο της κοινωνικής συνεργασίας με τον Όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια. Το έργο έγινε με τις προδιαγραφές που θα πρέπει να έχουν οι παιδικές χαρές για την ασφάλεια των παιδιών και με ξεχωριστό χώρο μπάσκετ" δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο κ.Φωτόπουλος.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, εκτός από το Καλοχώρι έχει ήδη "μεταμορφωθεί" μια παιδική χαρά στα Διαβατά, ενώ το επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες σε παιδικές χαρές στη Σίνδο, στη Χαλάστρα, στα Κύμινα και τα Μάλγαρα, ώστε "όλα τα δημοτικά διαμερίσματα να έχουν τους χώρους στους οποίους τα παιδιά θα μπορούν να παίζουν με ασφάλεια".

Πηγή: ΑΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου