Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Όπως είθισται κάθε χρόνο, µε αφορµή την συµµετοχή του Συνδικάτου µας στο συλλαλητήριο διαµαρτυρίας που διοργανώνει η ΓΣΕΕ και το ΕΚΘ στη ∆ιεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, έτσι και φέτος το τακτικό ∆.Σ. του ΠΣΕΕΠ έλαβε χώρα στα γραφεία του ΠΣΕΕΠ στις ΒΕΘ την Παρασκευή 07/09/18.

Πριν το ∆.Σ. πραγµατοποιήθηκαν, χοροστατούντος του σεβασµιότατου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα, παρουσία στελεχών..
της διοίκησης της εταιρείας, τοπικών αρχόντων αλλά και µεγάλου πλήθους συναδέλφων νυν αλλά και συνταξιούχων, τα θυρανοίξια του παρεκκλησίου της Αγίας Τριάδας, το οποίο κατασκευάστηκε µετά από χρόνιο αίτηµα των συναδέλφων µας.

Στο ∆.Σ. που ακολούθησε, το θέµα που κυριάρχησε ήταν οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θέµα της Ιδιωτικοποίησης και των δηµοσιευµάτων για τις τεχνικές αστοχίες του ∆ιαγωνισµού από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Εκτιµούµε ότι η βιασύνη των ''αριστερών'' κυβερνώντων να ξεπουλήσουν ότι προλάβουν, έχει δηµιουργήσει και άλλες αστοχίες τις οποίες θα αναδείξουµε την κατάλληλη χρονική στιγµή, πάντα σε συνεργασία µε τον Νοµικό µας Σύµβουλο.

Στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ - ΕΚΘ η συµµετοχή των εργαζοµένων των ΕΛΠΕ ήταν αρκούντως δυναµική. Όλοι οι συνάδελφοι ενωµένοι σαν µία γροθιά κάτω από τα πανό του Σωµατείου έδωσαν βροντερό παρόν φωνάζοντας συνθήµατα κατά του ξεπουλήµατος των ΕΛΠΕ αλλά και όλων των πολιτικών που οδηγούν σε φτωχοποίηση τον ελληνικό λαό.

Η Ενότητα αυτή, ο παλµός και η Εµπιστοσύνη που δείχνουν οι συνάδελφοι στο Σωµατείο, αποτελεί για εµάς µία σαφή ένδειξη ότι ο σχεδιασµός του Συνδικάτου κινείται στη σωστή κατεύθυνση και µας οπλίζει µε περισσότερη δύναµη για τη συνέχεια του αγώνα µας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου