Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Χωρίς ηθικούς φραγµούς και στοιχειώδη κοινωνική συνείδηση οι Γενικοί ∆ιευθυντές ∆ιυλιστηρίου ΒΕΑ αλλά και ΒΕΕ, Μπελεκούκιας και Πανταζής, γνωστοί παραγοντίσκοι της συµφοράς (ο ένας ως ∆/ντής Λειτουργίας στο τραγικό δυστύχηµα στις 8/5/15 στις ΒΕΑ και ο άλλος ως ∆/ντής Λειτουργίας στην επικίνδυνη κατάσταση στη µονάδα U32 στις ΒΕΕ) για να εξασφαλίσουν µία θεσούλα για το αύριο, προσπάθησαν να βάλουν εµπόδια στο δίκαιο αγώνα των εργαζοµένων για την ανατροπή της πλήρους ιδιωτικοποίησης των ΕΛΠΕ.
Οι παραπάνω ∆/ντές πέρασαν..
τις πύλες των ∆ιυλιστηρίων αργά το απόγευµα, µόλις αντιλήφθηκαν την αποχώρηση των µελών του Προεδρείου, µε δύο κυρίους αγνώστων στοιχείων αφού αρνήθηκαν πρώτα να καταγραφούν τα ονοµατεπώνυµα στην πύλη ως όφειλαν (η γελοιότητα της Ολιστικής Ασφάλειας των ∆ιοικούντων) για να επισκεφθούν µόνο χώρους που επισκέπτεται κάποιος που δεν τον ενδιαφέρει η ∆ιύλιση, αλλά ο ∆εξαµενισµός και η Εµπορία (όχι control rooms κλπ). Αυτό
που ενδιαφέρει τους δήθεν επενδυτές όπως αποδεικνύεται, είναι οι χώροι αποθήκευσης και τα λιµάνια, αφού σκοπός τους είναι η απαξίωση των ∆ιυλιστηρίων και αυτό είναι οφθαλµοφανές από τη µη συµµετοχή του Τµήµατος Λειτουργίας των ΒΕΘ στις παρουσιάσεις. Η σαφής καταπάτηση της διαδικασίας εισόδου, η αναξιοπρέπεια που συνοδεύει µια τέτοια ενέργεια, είναι συνάρτηση του τρόπου διοίκησης επί όλων των θεµάτων.

                     Το βαρέλι του Θράσους και της Ανευθυνότητάς τους δεν έχει πάτο.

 Εµείς σε καµιά περίπτωση δεν θα είµαστε παρατηρητές σε όλα αυτά, ο Αγώνας µας συνεχίζεται και διαµηνύουµε προς κάθε κατεύθυνση, ότι δεν θα επιτρέψουµε να υποθηκευτεί το εργασιακό, οικονοµικό και κοινωνικό µέλλον των εργαζοµένων στα ΕΛΠΕ.

                                                        Η υποµονή µας ΤΕΛΕΙΩΣΕ

Για όσα συµβούν από δω και στο εξής να κοιτούν τον καθρέφτη όταν αναζητούν τον υπεύθυνο.

1 σχόλιο: