Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Στήριξη στους πυρόπληκτους Αττικής

Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η φρικτή τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές που ξεκίνησε προχθές το βράδυ και συνεχίζεται δυστυχώς ακόµα, δεν µπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.
Συγκλονισµένοι, µόνο κουράγιο µπορούµε να ευχηθούµε στις οικογένειες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους, σε όλους τους συνανθρώπους µας που..
σε µια νύχτα έχασαν τα πάντα και να εκφράσουµε τη συµπαράστασή µας προς τους τραυµατίες που νοσηλεύονται σε νοσοκοµεία και δίνουν αγώνα για τη ζωή τους. Ο χαµός των ανθρώπων αποτελεί µία σκληρή και ανεπανόρθωτη απώλεια. Ο πόνος τους είναι και δικός µας.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγµές των συνανθρώπων µας καλούµε τους συναδέλφους µας να σταθούµε αλληλέγγυοι και αρωγοί στις άµεσες ανάγκες στήριξης για τους πυρόπληκτους στην Αττική.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έχει προχωρήσει στο άνοιγµα τραπεζικού λογαριασµού στον οποίο ιδιώτες ή εταιρείες που το επιθυµούν, µπορούν να συνεισφέρουν οικονοµικά για την ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική (EUROBANK ΕΡΓΑΣΙΑΣ : IBAN GR640 260 2400 0003 1020
1181 388).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου