Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΚΕΕΠ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Μερικές φορές για να αναγνώσουμε το μέλλον, οφείλουμε να κοιτάμε το παρελθόν, να διδασκόμαστε από αυτό ώστε να πατάμε πάνω στις σταθερές που αυτό δημιούργησε.  

Είναι αταλάντευτη και αμετάκλητη βούλησή μας, ότι το ψηφοδέλτιο του ΣΚΕΕΠ είναι και παραμένει ανεξάρτητο και ακηδεμόνευτο, μακριά από κομματικές εξαρτήσεις ώστε να ενώνει και όχι να διχάζει τους εργαζόμενους, να δρα..
με σοβαρότητα – υπευθυνότητα, χωρίς μεγαλόστομες ανακοινώσεις και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.

Η επικοινωνία μας όλο αυτό το χρόνο με τους εργαζόμενους, ανέδειξε την επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των συναδέλφων αλλά και την αναγκαιότητα που έχουμε στον χώρο μας να σταματήσει ο οργανωτικός πολυκερματισμός. Στην Γραμματεία του ΣΚΕΕΠ αποφασίστηκε η διεύρυνση της με την προσθήκη νέων μελών που είναι : 

Ατσαλίνου  Βασιλική,   Κατσικάρης  Κώστας,   Μαναγλιώτης  Μάκης,  Τσαλίκης  Θοδωρής,  Χρήστου Δημήτρης


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Όλοι έχουν τα δίκια τους, αλλά αυτά αφορούν το παρελθόν και δεν είναι ώρα για ρετρό διαφωνίες. Είναι η ώρα της αλήθειας και της ευθύνης. Είναι η ώρα των υπερβάσεων και των αποφάσεων. Ο βηματισμός μας θα είναι ιστορικός αν έχουμε οδηγό τις αξίες μας, σύντροφο μας τις εμπειρίες μας και κινητήρια δύναμη τη φαντασία μας – τα οράματα μας. Χωρίς ενότητα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, έτσι ξεκινάμε για μια δημιουργική επίθεση στο μέλλον απευθύνοντας

                               ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΟΤΗΤΑΣ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

σε όσους μπορούν να μαζέψουν τις αδέσποτες προσωπικές τους φιλοδοξίες ώστε να ενώσουμε τις δυνάμεις που μπορούν να συνθέσουν στο παρόν τα θετικά του παρελθόντος με τα αιτήματα και τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου