Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΚΕΕΠ - ΕΛΚΕ

Στην εποχή της ενοχοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης αλλά και στη προσπάθεια της ποινικοποίησης της από την κυβέρνηση, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε και τη περαιτέρω ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ που βάζει σε κίνδυνο τα δικαιώματα – κατακτήσεις των εργαζομένων, που έχουμε επιτύχει από την ίδρυση του Συνδικάτου μας μέχρι σήμερα. 

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη και με πυξίδα την αρμονική συνεργασία των εκπροσώπων μας στο ΕΚΕΔΑ, αποφασίσαμε..
αφουγκραζόμενοι τις φωνές που τόσο καιρό αγωνιούν και μιλούν για ενότητα, να δημιουργήσουμε το ισχυρό ενιαίο μέτωπο, που τόσο ανάγκη έχουν οι εργαζόμενοι στα ΕΛΠΕ.

Σε αυτό το δρόμο που διαλέξαμε να προχωρήσουμε η προτεραιότητα μας παραμένει το συλλογικό συμφέρον, η προάσπιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων, η προστασία της αξιοπρέπειας στους χώρους δουλειάς και η πλήρη και αδιαπραγμάτευτη αντίθεση μας με ότι εκφράζει την ιδιοτέλεια και την συντεχνιακή λογική.

Με βάση τα παραπάνω και με κύριο και μοναδικό γνώμονα την ενότητα που απαιτούν οι μέρες που έρχονται, οι Γραμματείες των δυο Παρατάξεων θα συναποφασίζουν για όλα τα σοβαρά θέματα που απασχολούν εργαζόμενους και Συνδικάτο.

                                  ΕΝΩΝΟΥΜΕ – ΘΕΜΕΛΙΩΝΟΥΜΕ – ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου