Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΚΕΕΠ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Τις τελευταίες μέρες οι συνάδελφοι  των ΒΕΕ και ΒΕΑ  βρέθηκαν αντιμέτωποι με ιδιαίτερα δύσκολες και επικίνδυνες καταστάσεις και κατάφεραν να  ανταπεξέλθουν με αυταπάρνηση και επιτυχία στα καθήκοντά τους, να θέσουν σε ασφαλή λειτουργία  τις  Eγκαταστάσεις.

Το ΣΚΕΕΠ παρακολουθώντας τις εξελίξεις χωρίς θεατρινισμούς, αλλά με σοβαρότητα, υπομονή και αίσθημα ευθύνης, αναδεικνύοντας τα προβλήματα και αγωνιζόμενο για ουσιαστικές λύσεις για την ασφάλεια και την αξιοπρέπεια, εύχεται καταρχήν ταχεία ανάρρωση  στους δυο συναδέλφους μας, οι οποίοι τραυματίστηκαν ευτυχώς  ελαφρά στην προσπάθεια τους να αντιμετωπίσουν άμεσα το πρόβλημα που δημιουργήθηκε για να μην λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις.


Κύριοι της Διοίκησης,


Ελπίζουμε  να αντιληφθήκατε ότι το πολυδιαφημιζόμενο success story των ΕΛΠΕ, τόσο από εσάς όσο και από κυβερνητικούς κύκλους, κρέμεται σε μια λεπτή κλωστή.

Αυτό που επιβάλλεται τώρα να συμβεί είναι να σιγουρευτείτε ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε στο ξεκίνημα των Μονάδων Παραγωγής να είμαστε όλοι 101% βέβαιοι ότι έχουμε κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των εργαζομένων και των Εγκαταστάσεων. 

Τέλος, σας καλούμε για μια ακόμη φορά να εγκαταλείψετε σύντομα την πολιτική της αφίσας και των προβεβλημένων events στα θέματα Ασφάλειας. Ξεκινήστε επιτέλους να επενδύετε στις ιδέες – απόψεις των εργαζομένων στα θέματα ασφάλειας και λειτουργίας ώστε να έχουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που βασικό του στόχο θα έχει να εμφυσήσει στο σύνολο των εργαζομένων την κουλτούρα της ασφάλειας. Αυτό χρειάζονται οι εργαζόμενοι και όχι το μπρελόκ του ...ρουφιάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου