Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΠΣΕΕΠ: Ενημέρωση για αναβολή Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων

Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σήµερα Τετάρτη 24/05/17 ήταν προγραµµατισµένη η διεξαγωγή της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων των ΕΛΠΕ. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία αναγνώστηκε από τον Πρόεδρο του ∆.Σ. των ΕΛΠΕ, επιστολή της Paneuropian (Λάτσης) µε την οποία ζητούσε αναβολή της Συνέλευσης για ένα µήνα µε βάση τα όσα ορίζει το καταστατικό της Εταιρείας. Ο λόγος της αναβολής όπως αναγνώστηκε ήταν «η µη ολοκλήρωση των συνεννοήσεων µεταξύ των δύο κυρίων µετόχων». Ως εκ τούτου η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων ορίστηκε εκ νέου για τις 23 Ιουνίου 2017.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι..


Το Σωµατείο µας παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και µε την ευκαιρία της προγραµµατισµένης συνάντησής µας µε τον Υπουργό Ενέργειας την Παρασκευή 26/05/17 (που έχει συµφωνηθεί εδώ και δύο εβδοµάδες) και αφορά τις εξελίξεις για τα θέµατα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος και του management, θα ενηµερωθεί και φυσικά θα ενηµερώσει όλους τους συναδέλφους.
Θυµίζουµε ότι για εµάς ο δηµόσιος έλεγχος των ΕΛΠΕ αποτελεί πάγια θέση µας και στην κατεύθυνση αυτή θα συνεχίσουµε να παλεύουµε.
Σε κάθε περίπτωση τονίζουµε προς κάθε αποδέκτη, πως δεν θα επιτρέψουµε αιφνιδιασµούς σε ένα ζήτηµα που αφορά άµεσα τη δουλειά και τις ζωές µας.
Παραµένουµε σε εγρήγορση, ψύχραιµοι και µε την απαιτούµενη σοβαρότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου