Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

ΠΣΕΕΠ: Συμμετοχή στην Απεργία της ΓΣΕΕ στις 17 Μάη

Από το pseep.gr

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Μετά από 8 χρόνια καταστροφής και µετά από 3 µνηµόνια φτωχοποίησης,«καλωσορίζουµε» το 4ο
 µνηµόνιο – επεισόδιο της δραµατικής σειράς «πώς θα καταστρέψεις έναν λαό»… Το ξεπούληµα του εθνικού µας πλούτου, η φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, η επιβολή της αναξιοπρέπειας στην καθηµερινότητά του, οι ελαστικές ή καθόλου σχέσεις εργασίας, οι συντάξεις πείνας και η ισοπέδωση του ελληνικού κράτους, είναι µόνο µερικά από τα «καλούδια» που οι δανειστές και το ξένο και ντόπιο κεφάλαιο, δια µέσω των κυβερνήσεων, έχουν επιβάλλει στον ελληνικό λαό.

Το 4ο µνηµόνιο έρχεται..
να ολοκληρώσει το «θεάρεστο» έργο τους, καθώς πλέον και τα λίγα που έχουν µείνει όρθια πρέπει και αυτά να καταρρεύσουν.
Οι φοροµπηχτικές πολιτικές του πρόσφατου παρελθόντος ακόµα δυστυχώς συνεχίζονται µε το αφορολόγητο να καταρρέει, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις.

Οι περικοπές έως και 18% στις συντάξεις, έρχονται απλά να επιβεβαιώσουν,πως για τα κουρέµατα, τα χρηµατιστήρια και τον εντέλει εξανεµισµό των αποθεµατικών ταµείων, διαχρονικά ευθύνονταν µόνο οι συνταξιούχοι!!! Όπως ευθύνονταν οι εργαζόµενοι για τις αποδοχές τους, όπως ευθύνονταν οι µαθητές και οι φοιτητές για το επίπεδο παιδείας που τους προσφερόταν, όπως ευθύνονταν και οι ασθενείς για το επίπεδο και κόστος θεραπείας τους!!! Όπως ευθύνονται και οι συνδικαλιστές για
το ύφος και το ήθος των κάθε λογής εργοδοτών τους!!

Την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 συµµετέχουµε στην απεργία που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ, ΑΠΕΡΓΩΝΤΑΣ κατά της αµετροέπειας, της ανηθικότητας και του µαρασµού ο οποίος επιβάλλεται για 8η συνεχή χρονιά στον ελληνικό λαό.

Την Τετάρτη 17 Μαΐου βγαίνουµε στους δρόµους και διαδηλώνουµε πως δεν είµαστε διατεθειµένοι να προχωρήσουµε σπιθαµή παραπάνω. Έχουµε υποχρέωση απέναντι στα παιδιά µας και το µέλλον τους, να δώσουµε µάχη επιβίωσης και ανατροπής του φαύλου κύκλου φτωχοποίησης που µας έχει επιβληθεί.
Την Τετάρτη 17 Μαΐου στην πλατεία Κλαυθµώνος και ώρα 11:00 για την Αθήνα και στο Εργατικό Κέντρο για την Θεσσαλονίκη, διαδηλώνουµε, διαµαρτυρόµαστε, διεκδικούµε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου